Exista aceasta conceptie gresita comuna conform careia, odata ce incepeti SEO, puteti sa o reduceti sau chiar sa o opriti cu totul, iar clasamentul dvs. va ramane acelasi. Dar, din pacate, nu asa stau lucrurile.

Activitatea de SEO nu se incheie odata ce un site web este listat pe prima pagina a rezultatelor. Exista mai multe repercusiuni negative ale opririi unei campanii SEO active. In primul rand, pentru a va mentine pozitia in SERP-uri, trebuie sa tineti pasul cu ultimele tendinte si schimbari din lumea SEO. Acest lucru inseamna sa aveti rabdare si sa respectati un plan regulat pe termen lung si un buget pentru serviciile dvs. SEO.

https://agentpromovator.ro/ce-se-intampla-cand-intrerupeti-serviciile-seo/
Exista aceasta conceptie gresita comuna conform careia, odata ce incepeti SEO, puteti sa o reduceti sau chiar sa o opriti cu totul, iar clasamentul dvs. va ramane acelasi. Dar, din pacate, nu asa stau lucrurile. Activitatea de SEO nu se incheie odata ce un site web este listat pe prima pagina a rezultatelor. Exista mai multe repercusiuni negative ale opririi unei campanii SEO active. In primul rand, pentru a va mentine pozitia in SERP-uri, trebuie sa tineti pasul cu ultimele tendinte si schimbari din lumea SEO. Acest lucru inseamna sa aveti rabdare si sa respectati un plan regulat pe termen lung si un buget pentru serviciile dvs. SEO. https://agentpromovator.ro/ce-se-intampla-cand-intrerupeti-serviciile-seo/
AGENTPROMOVATOR.RO
Ce se intampla cand intrerupeti serviciile SEO?
Asadar, odata ce ati atins acest obiectiv, puteti opri pur si simplu serviciile SEO si sa va bucurati de beneficii? Categoric nu.