Inainte de a trece la tratament, multi parinti doresc sa stie: ce este terapia ABA pentru autism? ABA (Applied Behavior Analysis) este o abordare intensiva, sustinuta stiintific, pentru imbunatatirea comportamentului social al copiilor cu autism. Este alegerea numărul unu pentru autism in Statele Unite, iar obiectivele sale principale sunt dezvoltarea de noi abilitati, perfectionarea abilitatilor invatate si reducerea comportamentelor problematice. In fapt nu este o terapie ci un sistem de predare.

https://autism.ro/ce-este-terapia-aba-pentru-autism/
Inainte de a trece la tratament, multi parinti doresc sa stie: ce este terapia ABA pentru autism? ABA (Applied Behavior Analysis) este o abordare intensiva, sustinuta stiintific, pentru imbunatatirea comportamentului social al copiilor cu autism. Este alegerea numărul unu pentru autism in Statele Unite, iar obiectivele sale principale sunt dezvoltarea de noi abilitati, perfectionarea abilitatilor invatate si reducerea comportamentelor problematice. In fapt nu este o terapie ci un sistem de predare. https://autism.ro/ce-este-terapia-aba-pentru-autism/
AUTISM.RO
Ce este terapia ABA pentru autism?
Inainte de a trece la tratament, multi ingrijitori doresc sa stie: ce este terapia ABA pentru autism? Haideti sa detaliem acest subiect.