Legat de informatii despre autism, astazi vorbeam cu o mamica a unui pusti de aproape 5 ani, diagnosticat cu autism, inrolata in programul AEP, care imi marturisea ca i-a luat aproape un an sa se dumireasca de unde poate sa inceapa sa inteleaga cu ce se confrunta. Internetul e plin de informatie. Care mai de care mai la indemana: grupuri de parinti de copii speciali, grupuri de adulti autointitulati si autodiagnosticati cu autism, organizatii care ofera cursuri gratuite sau mai putin gratuite, specialisti de toate felurile care isi ofera serviciile, webinarii, workshop-uri si multa, multa maculatura.

https://autism.ro/informatii-despre-autism/
Legat de informatii despre autism, astazi vorbeam cu o mamica a unui pusti de aproape 5 ani, diagnosticat cu autism, inrolata in programul AEP, care imi marturisea ca i-a luat aproape un an sa se dumireasca de unde poate sa inceapa sa inteleaga cu ce se confrunta. Internetul e plin de informatie. Care mai de care mai la indemana: grupuri de parinti de copii speciali, grupuri de adulti autointitulati si autodiagnosticati cu autism, organizatii care ofera cursuri gratuite sau mai putin gratuite, specialisti de toate felurile care isi ofera serviciile, webinarii, workshop-uri si multa, multa maculatura. https://autism.ro/informatii-despre-autism/
AUTISM.RO
Inundatie de informatii despre autism
Legat de informatii despre autism, astazi vorbeam cu o mamica a unui pusti de aproape 5 ani, diagnosticat cu autism care imi marturisea ca i-a luat aproape un an sa se dumireasca de unde poate sa inceapa sa inteleaga cu ce se confrunta.