COLECȚIA ETNOGLAM BY INEDIT, REPREZINTĂ SUCCESUL MUNCII UNEI ECHIPE DE PROFESIONIȘTI

https://alenasdiary.ro/2024/06/01/colectia-etnoglam-by-inedit-reprezinta-succesul-muncii-unei-echipe-de-profesionisti/

La invitația Sorinei Tulan, joi seara 30 mai 2024, am avut deosebita onoare să particip la evenimentul ‘’ Fashion Show ’’ cu tema ‘’ Forme și Simboluri ”, eveniment aflat la a 2-a ediție, un proiect al Rotary Club Baia Mare în parteneriat cu Rotaract Baia Mare. Evenimentul de modă a avut loc la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, într-un cadru inedit, care a creat canvaua perfectă pentru un eveniment de fashion, inspirat din folclor.
Pe podium s-au prezentat colecțiile : INEDIT, Ramona Năprădean, Karra Launi, Anna Eliza Pop, Crina Florentina Petruț, precum și tinerii elevi ai Colegiului de Arte Baia Mare. Între colecții, tânăra Mihaela Hotea a interpretat o serie de arii celebre. Spectacolul a avut un scop caritabil, fondurile strânse în decursul evenimentului, vor merge spre reabilitarea sălii Rotary din cadrul Colegiului de Arte Baia Mare.
Invitația Sorinei, a venit ca un răspuns pozitiv, la dorința mea arzătoare de-a viziona Colecția specială ‘’Etnoglam’’, cea care a dus prestigiul industriei ușoare sătmărene, a unei echipe de profesioniști și oameni talentați, Echipa Inedit Satu Mare, tocmai în îndepărtata China.
COLECȚIA ETNOGLAM BY INEDIT, REPREZINTĂ SUCCESUL MUNCII UNEI ECHIPE DE PROFESIONIȘTI https://alenasdiary.ro/2024/06/01/colectia-etnoglam-by-inedit-reprezinta-succesul-muncii-unei-echipe-de-profesionisti/ La invitația Sorinei Tulan, joi seara 30 mai 2024, am avut deosebita onoare să particip la evenimentul ‘’ Fashion Show ’’ cu tema ‘’ Forme și Simboluri ”, eveniment aflat la a 2-a ediție, un proiect al Rotary Club Baia Mare în parteneriat cu Rotaract Baia Mare. Evenimentul de modă a avut loc la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, într-un cadru inedit, care a creat canvaua perfectă pentru un eveniment de fashion, inspirat din folclor. Pe podium s-au prezentat colecțiile : INEDIT, Ramona Năprădean, Karra Launi, Anna Eliza Pop, Crina Florentina Petruț, precum și tinerii elevi ai Colegiului de Arte Baia Mare. Între colecții, tânăra Mihaela Hotea a interpretat o serie de arii celebre. Spectacolul a avut un scop caritabil, fondurile strânse în decursul evenimentului, vor merge spre reabilitarea sălii Rotary din cadrul Colegiului de Arte Baia Mare. Invitația Sorinei, a venit ca un răspuns pozitiv, la dorința mea arzătoare de-a viziona Colecția specială ‘’Etnoglam’’, cea care a dus prestigiul industriei ușoare sătmărene, a unei echipe de profesioniști și oameni talentați, Echipa Inedit Satu Mare, tocmai în îndepărtata China.
ALENASDIARY.RO
COLECȚIA ETNOGLAM BY INEDIT, REPREZINTĂ SUCCESUL MUNCII UNEI ECHIPE DE PROFESIONIȘTI - Alena's diary
La invitația Sorinei Tulan, joi seara 30 mai 2024, am avut deosebita onoare să particip la evenimentul ‘’ Fashion Show ’’