REȚELELE DE SOCIALIZARE ȘI IDENTITATEA DE SINE

https://alenasdiary.ro/2024/05/20/retelele-de-socializare-si-identitatea-de-sine/

Dacă îi spuneai cuiva din generația mea, acum 20-30 de ani, că în orice moment poate deveni celebru, arătându-și doar joaca de zi cu zi cu animăluțul său de companie intr-un mediu virtual, sau povestind despre aventurile zilei, s-ar fi uitat ciudat la tine, fără să creadă ceea ce spui.
Astăzi, oricare dintre noi poate deveni vedetă și pentru asta nu este nevoie de nimic mai mult decât de un telefon și niște idei creative. Viața noastră între timp a fost acaparată de social media și timpul nostru liber s-a transpus în mediul virtual.
Doar că nu numai timpul nostru liber s-a transformat și schimbat prin prezența social media, ci și identitatea noastră de sine.
REȚELELE DE SOCIALIZARE ȘI IDENTITATEA DE SINE https://alenasdiary.ro/2024/05/20/retelele-de-socializare-si-identitatea-de-sine/ Dacă îi spuneai cuiva din generația mea, acum 20-30 de ani, că în orice moment poate deveni celebru, arătându-și doar joaca de zi cu zi cu animăluțul său de companie intr-un mediu virtual, sau povestind despre aventurile zilei, s-ar fi uitat ciudat la tine, fără să creadă ceea ce spui. Astăzi, oricare dintre noi poate deveni vedetă și pentru asta nu este nevoie de nimic mai mult decât de un telefon și niște idei creative. Viața noastră între timp a fost acaparată de social media și timpul nostru liber s-a transpus în mediul virtual. Doar că nu numai timpul nostru liber s-a transformat și schimbat prin prezența social media, ci și identitatea noastră de sine.
ALENASDIARY.RO
REȚELELE DE SOCIALIZARE ȘI IDENTITATEA DE SINE - Alena's diary
Dacă îi spuneai cuiva din generația mea, acum 20-30 de ani, că în orice moment poate deveni celebru