Finante versus “terapia” ABA: In comentariile de la un articol anterior, oarecum iesit din subiectul articolului, doua sau trei mamici au disecat tema platilor si veniturilor terapeutilor, insotirorilor de la gradinita si a centrelor. Desi am fost tentat sa raspund acolo, pe loc, am realizat ca e un subiect interesant si ca ar merita un raspuns, asa, printr-un articol. Multi parinti dintre cei care se confrunta cu diagnosticul de autism pierd din vedere esenta si duc diverse batalii in care isi consuma energia inutil. Am mai vorbit despre subiectul banilor platiti pe terapii si daca este sau nu este o afacere. Iar intrebarea mea, usor retorica era, si daca nu ar fi o afacere, de ce cineva ar vrea sa se apuce sa o faca?! Ca nu inteleg. Daca vorbim de voluntariat, da, se poate si asta.

https://autism.ro/finante-versus-terapia-aba/
Finante versus “terapia” ABA: In comentariile de la un articol anterior, oarecum iesit din subiectul articolului, doua sau trei mamici au disecat tema platilor si veniturilor terapeutilor, insotirorilor de la gradinita si a centrelor. Desi am fost tentat sa raspund acolo, pe loc, am realizat ca e un subiect interesant si ca ar merita un raspuns, asa, printr-un articol. Multi parinti dintre cei care se confrunta cu diagnosticul de autism pierd din vedere esenta si duc diverse batalii in care isi consuma energia inutil. Am mai vorbit despre subiectul banilor platiti pe terapii si daca este sau nu este o afacere. Iar intrebarea mea, usor retorica era, si daca nu ar fi o afacere, de ce cineva ar vrea sa se apuce sa o faca?! Ca nu inteleg. Daca vorbim de voluntariat, da, se poate si asta. https://autism.ro/finante-versus-terapia-aba/
AUTISM.RO
Finante versus “terapia” ABA
Finante versus “terapia” ABA: In comentariile de la un articol anterior, oarecum iesit din subiectul articolului, doua sau trei mamici au disecat tema platilor si veniturilor terapeutilor, insotirorilor de la gradinita si a centrelor.