O mamica a unui copil cu autism mi-a scris urmatorul mesaj. Avand in vedere ca sper sa ii ajute si pe altii, m-am gandit sa transform raspunsul intr-un articol.
“Ma lovesc zilnic in parc de bucuria lui de a se juca si a imita si de a sta scai de copiii mai mari. Pe cei mici abia ii vede. Dar daca unu mai mare ii da atentie din politete, nu mai scapa de el si chiar daca nu ii da, tot nu scapa.Ii perie, ii pupa, ii mangaie, se gudure pe langa ei cu atata entuziasm ca deranjaza pana la a mi se spune – si de aici incepe frustrarea (a mea si a lui). Indraznesc sa va rog sa ma ajutati punctual cu aceasta problema pana la lucrul in echipa.
Multumesc!! Si daca nu raspundeti tot va multumesc!”

https://autism.ro/pestisorul-de-aur-si-cele-trei-dorinte/
O mamica a unui copil cu autism mi-a scris urmatorul mesaj. Avand in vedere ca sper sa ii ajute si pe altii, m-am gandit sa transform raspunsul intr-un articol. “Ma lovesc zilnic in parc de bucuria lui de a se juca si a imita si de a sta scai de copiii mai mari. Pe cei mici abia ii vede. Dar daca unu mai mare ii da atentie din politete, nu mai scapa de el si chiar daca nu ii da, tot nu scapa.Ii perie, ii pupa, ii mangaie, se gudure pe langa ei cu atata entuziasm ca deranjaza pana la a mi se spune – si de aici incepe frustrarea (a mea si a lui). Indraznesc sa va rog sa ma ajutati punctual cu aceasta problema pana la lucrul in echipa. Multumesc!! Si daca nu raspundeti tot va multumesc!” https://autism.ro/pestisorul-de-aur-si-cele-trei-dorinte/
AUTISM.RO
Pestisorul de aur si cele trei dorinte
Pestisorul de aur si cele trei dorinte - Unde dai si unde crapa...