Stația Spațială Internațională (ISS) este un laborator de cercetare în spațiu și un avanpost orbital în care cooperarea internațională joacă un rol central. Este un proiect care implică multiple țări și organizații, inclusiv NASA (Statele Unite), Roscosmos (Rusia), ESA (Agenția Spațială Europeană), JAXA (Agenția Spațială Japoneză) și CSA (Agenția Spațială Canadiană), printre altele.
https://top300firme.ro/ce-stim-despre-statia-spatiala-internationala-iss/
Stația Spațială Internațională (ISS) este un laborator de cercetare în spațiu și un avanpost orbital în care cooperarea internațională joacă un rol central. Este un proiect care implică multiple țări și organizații, inclusiv NASA (Statele Unite), Roscosmos (Rusia), ESA (Agenția Spațială Europeană), JAXA (Agenția Spațială Japoneză) și CSA (Agenția Spațială Canadiană), printre altele. https://top300firme.ro/ce-stim-despre-statia-spatiala-internationala-iss/
TOP300FIRME.RO
Ce știm despre Stația Spațială Internațională (ISS)
Ce este Stația Spațială Internațională (ISS) și care este istoria ei. Exemple de cercetări sau experimente deosebite realizate pe ISS. Alte spații spațiale.