Vlogurile sunt formatul preferat al influencerilor si al proprietarilor de afaceri de tip influencer, dar oricine le poate folosi.
Vlogul este un lucru la care apeleaza influencerii si proprietarii de afaceri de tip influencer, dar oricine le poate folosi. Unul dintre cele mai bune lucruri despre un vlog este ca te poti inregistra fara sa vorbesti, iar apoi poti sa tai continutul impreuna cu o voce din off, ceea ce il face un format cu efort redus si impact mare.

https://agentpromovator.ro/vlogul/

#vlog #vlogging #vlogger #mariogrigorescu #agentpromovator
Vlogurile sunt formatul preferat al influencerilor si al proprietarilor de afaceri de tip influencer, dar oricine le poate folosi. Vlogul este un lucru la care apeleaza influencerii si proprietarii de afaceri de tip influencer, dar oricine le poate folosi. Unul dintre cele mai bune lucruri despre un vlog este ca te poti inregistra fara sa vorbesti, iar apoi poti sa tai continutul impreuna cu o voce din off, ceea ce il face un format cu efort redus si impact mare. https://agentpromovator.ro/vlogul/ #vlog #vlogging #vlogger #mariogrigorescu #agentpromovator
AGENTPROMOVATOR.RO
Cum poate vlogul sa va stimuleze afacerea
Mario Grigorescu este consultant in marketing online, specializat in generarea de lead-uri si marketing de continut iar vlogul este una dintre "subiectele fierbinti" pe care doreste sa le aprofundeze in 2024.