Foarte des, de la oamenii care vor sa devina mai slabi, puteti auzi fraza: „Vreau sa slabesc, dar nu merge”. De ce va aflati intr-o astfel de situatie? In primul rand, asa cum va sfatuiesc nutritionistii, ar trebui sa analizati in mod rezonabil toate actiunile pe care le intreprindeti in incercarea de a pierde in greutate. Este posibil sa nu urmati corect anumite recomandari ale specialistilor. Sau poate ca motivele esecurilor se afla in alta parte.
https://companiiromania365.ro/motive-pentru-care-nu-poti-pierde-in-greutate/
Foarte des, de la oamenii care vor sa devina mai slabi, puteti auzi fraza: „Vreau sa slabesc, dar nu merge”. De ce va aflati intr-o astfel de situatie? In primul rand, asa cum va sfatuiesc nutritionistii, ar trebui sa analizati in mod rezonabil toate actiunile pe care le intreprindeti in incercarea de a pierde in greutate. Este posibil sa nu urmati corect anumite recomandari ale specialistilor. Sau poate ca motivele esecurilor se afla in alta parte. https://companiiromania365.ro/motive-pentru-care-nu-poti-pierde-in-greutate/
COMPANIIROMANIA365.RO
Motive pentru care nu poti pierde in greutate
De ce nu putem slabi atunci cand ne-am propus sa devenim slim? Care sunt motivele unei astfel de reactii a organismului nostru la metodele folosite?