Profesia sau ocupatia ta este una pe care o poti face pentru o lunga perioada de timp fara sa obosesti prea mult si care iti aduce bucurie. Dar nu totul este atât de simplu. In aceasta chestiune, se inclina mai mult spre modelele traditionale de societate, in care profesia copilului era determinata de profesia parintilor sai. In zilele noastre, toata lumea poate alege dintr-un milion de profesii si este usor sa te incurci aici.
https://companiiromania365.ro/cum-iti-alegi-profesia-cu-un-test-de-cariera/
Profesia sau ocupatia ta este una pe care o poti face pentru o lunga perioada de timp fara sa obosesti prea mult si care iti aduce bucurie. Dar nu totul este atât de simplu. In aceasta chestiune, se inclina mai mult spre modelele traditionale de societate, in care profesia copilului era determinata de profesia parintilor sai. In zilele noastre, toata lumea poate alege dintr-un milion de profesii si este usor sa te incurci aici. https://companiiromania365.ro/cum-iti-alegi-profesia-cu-un-test-de-cariera/
COMPANIIROMANIA365.RO
Cum iti alegi profesia cu un test de cariera
O profesie iti este potrivita daca este conforma cu trei indicatori: atractie, oportunitate, cerere. Teste de cariera, teste de abilitati profesionale.