Securitatea cibernetică se referă la practicile și tehnologiile folosite pentru a proteja sistemele, rețelele și datele împotriva atacurilor cibernetice. Aceste atacuri pot varia de la infracțiuni cibernetice comise de indivizi sau grupuri, până la amenințări cibernetice la adresa securității naționale, sponsorizate de state. Cu toate acestea, în spatele acestor atacuri stau de obicei două obiective principale: furtul de informații și perturbarea operațiunilor.
https://firmeromania365.ro/securitatea-cibernetica-protejarea-lumii-digitale-in-era-moderna/
Securitatea cibernetică se referă la practicile și tehnologiile folosite pentru a proteja sistemele, rețelele și datele împotriva atacurilor cibernetice. Aceste atacuri pot varia de la infracțiuni cibernetice comise de indivizi sau grupuri, până la amenințări cibernetice la adresa securității naționale, sponsorizate de state. Cu toate acestea, în spatele acestor atacuri stau de obicei două obiective principale: furtul de informații și perturbarea operațiunilor. https://firmeromania365.ro/securitatea-cibernetica-protejarea-lumii-digitale-in-era-moderna/
FIRMEROMANIA365.RO
Securitatea Cibernetică: Protejarea Lumii Digitale În Era Modernă
Ce este securitatea cibernetică și cum putem proteja sistemele, rețelele și datele împotriva amenințărilor cibernetice. Exemple de atacuri cibernetice celebre.