Cum sa sprijini o persoana in momente dificile? Este indicat sa nu-l lasi singur, decat daca acesta insusi cere sa fie lasat in pace. Dar in loc de intrebari generale „Ce mai faci?”, este mai bine sa intrebi unele specifice: „ai dormit bine?”, „ai vrea sa faci o plimbare?”, „ai vrei sa mergem la cumparaturi?”. Nu ar trebui sa astepti ca un prieten sa ceara el insusi ajutor – trebuie sa il oferi singur si in niciun caz sa nu te arati jignit daca urmeaza un refuz.
https://firmeromania365.ro/cum-sa-sustii-o-persoana-draga-in-momentele-dificile/
Cum sa sprijini o persoana in momente dificile? Este indicat sa nu-l lasi singur, decat daca acesta insusi cere sa fie lasat in pace. Dar in loc de intrebari generale „Ce mai faci?”, este mai bine sa intrebi unele specifice: „ai dormit bine?”, „ai vrea sa faci o plimbare?”, „ai vrei sa mergem la cumparaturi?”. Nu ar trebui sa astepti ca un prieten sa ceara el insusi ajutor – trebuie sa il oferi singur si in niciun caz sa nu te arati jignit daca urmeaza un refuz. https://firmeromania365.ro/cum-sa-sustii-o-persoana-draga-in-momentele-dificile/
FIRMEROMANIA365.RO
Cum sa sustii o persoana draga in momentele dificile
Sprijinirea unei persoane atunci cand se afla intr-o situatie dificila nu este atat de simpla. E bine sa arati delicatete si sa ajuti cu cuvintele si faptele.