Hashtag-urile au devenit o parte integranta a vietii noastre de zi cu zi datorita retelelor sociale, fiind adesea folosite ca si comentarii. Fiecare agent de marketing doreste sa utilizeze hashtag-uri care sa ajute internautii la descoperirea continutului lor si sa se angajeze in discutii mai largi despre subiecte relevante privind o anumita afacere.
https://firmeromania365.ro/beneficiile-utilizarii-hashtag-urilor-in-social-media/
Hashtag-urile au devenit o parte integranta a vietii noastre de zi cu zi datorita retelelor sociale, fiind adesea folosite ca si comentarii. Fiecare agent de marketing doreste sa utilizeze hashtag-uri care sa ajute internautii la descoperirea continutului lor si sa se angajeze in discutii mai largi despre subiecte relevante privind o anumita afacere. https://firmeromania365.ro/beneficiile-utilizarii-hashtag-urilor-in-social-media/
FIRMEROMANIA365.RO
Beneficiile utilizarii hashtag-urilor in social-media
Hashtag-ul este foarte frecvent utilizat pe retelele de social-media. Acest semn a devenit popular printre noi inca din 2007, cand Twitter a inceput sa utilizeze hashtag-ul ca metoda de indexare a cuvintelor cheie pentru descoperire cat mai usoara a rezultatelor acestora. Alte siteuri de social-media au devenit tot mai populare, iar hashtag-urile sunt acum omniprezente.