Ultima provocare din competiția SuperBlog vine de la Answear și vă invită să scrieți despre cardurile cadou.
Sunt acestea o sursă practică de bucurie sau doar un substitut rece pentru cadourile tradiționale? Și cum influențează experiența cadourilor de Crăciun? Voi ce avantaje și dezavantaje vedeți? Abia așteptăm să citim!

Termen: luni, 27 noiembrie, inclusiv (pana la ora 23:59)

Premii în vouchere Answear - pentru voi sau de dăruit, cum alegeți. Spor, inspirație și succes!

Click să aflați toate detaliile!
Ultima provocare din competiția SuperBlog vine de la Answear și vă invită să scrieți despre cardurile cadou. Sunt acestea o sursă practică de bucurie sau doar un substitut rece pentru cadourile tradiționale? Și cum influențează experiența cadourilor de Crăciun? Voi ce avantaje și dezavantaje vedeți? Abia așteptăm să citim! Termen: luni, 27 noiembrie, inclusiv (pana la ora 23:59) Premii în vouchere Answear - pentru voi sau de dăruit, cum alegeți. Spor, inspirație și succes! Click să aflați toate detaliile!
BLOG.SUPER-BLOG.EU
Proba 16. Carduri Cadou: Sursă de bucurie sau lipsă de creativitate?
Iată-ne ajunși la ultima probă din competiția SuperBlog 2023! Cum v-a fost expediția? Vă dorim vânt din pupă, inspirație și succes până ajungeți la liman :) Titlul probei: Carduri Cadou: Sursă de bucurie sau lipsă de creativitate? Sponsorul probei: ANSWEAR.ro Introducere: Bine ai venit într-o lume plină de inspirație, vise împlinite și emoții pozitive! Peste [...]