Un studiu international realizat in randul a aproape 4.000 de profesionisti din domeniul marketingului digital a aratat ca inteligenta artificiala, exploatarea datelor si modificarea constanta a algoritmilor Google reprezinta atat cele mai mari provocari, cat si cele mai mari oportunitati pentru viitoarele campanii de optimizare a motoarelor de cautare (SEO).

Publicatia de top a industriei Search Engine Journal a compilat rezultatele sondajului de la 3.890 de profesionisti din intreaga industrie SEO, din mai multe tari diferite, si iata ce au descoperit.

https://agentpromovator.ro/marketingului-digital/
Un studiu international realizat in randul a aproape 4.000 de profesionisti din domeniul marketingului digital a aratat ca inteligenta artificiala, exploatarea datelor si modificarea constanta a algoritmilor Google reprezinta atat cele mai mari provocari, cat si cele mai mari oportunitati pentru viitoarele campanii de optimizare a motoarelor de cautare (SEO). Publicatia de top a industriei Search Engine Journal a compilat rezultatele sondajului de la 3.890 de profesionisti din intreaga industrie SEO, din mai multe tari diferite, si iata ce au descoperit. https://agentpromovator.ro/marketingului-digital/
AGENTPROMOVATOR.RO
Cele Mai Mari Oportunitati si Provocari ale Marketingului Digital
Un studiu international realizat in domeniul marketingului digital a aratat ca inteligenta artificiala, exploatarea datelor si modificarea constanta a algoritmilor Google reprezinta atat cele mai mari provocari, cat si cele mai mari oportunitati pentru viitoarele campanii de optimizare a motoarelor de cautare (SEO).