Cine are animăluț de companie? Cățel, pisică, hamster, țestoasă, porcușor de Guineea, iepure, pești, peruși, papagali, arici?
Despre ei și peripețiile voastre împreună vă invită să scrieți Daisy Vet.
În ce situații ați avut sau ați avea nevoie de ajutor pentru a le proteja sănătatea (fie proceduri și analize veterinare de rutină sau tratamente mai complexe pentru afecțiuni cronice, boli infecțioase, traume, accidente etc.)? Sau poate vă inspiră experiențele prietenilor care au necesitat servicii veterinare pentru animăluțele lor.
Premii în vouchere eMag, că tot se apropie sărbătorile 🙂 Spor și succes!
Cine are animăluț de companie? Cățel, pisică, hamster, țestoasă, porcușor de Guineea, iepure, pești, peruși, papagali, arici? Despre ei și peripețiile voastre împreună vă invită să scrieți Daisy Vet. În ce situații ați avut sau ați avea nevoie de ajutor pentru a le proteja sănătatea (fie proceduri și analize veterinare de rutină sau tratamente mai complexe pentru afecțiuni cronice, boli infecțioase, traume, accidente etc.)? Sau poate vă inspiră experiențele prietenilor care au necesitat servicii veterinare pentru animăluțele lor. Premii în vouchere eMag, că tot se apropie sărbătorile 🙂 Spor și succes!
BLOG.SUPER-BLOG.EU
Proba 12. Daisy Vet – aliatul de încredere pentru sănătatea animalului tău de companie
Salutare la o nouă provocare! Astăzi intrăm în lumea prietenilor necuvântători care ne umplu viețile cu bucurie: animăluțele de companie. Și pentru că sunt atâtea taine de deslușit și uneori suferințe de vindecat, ne ghidează specialiștii de la Daisy Vet - echipă cu multă experiență. Spor și succes tuturor! Titlul probei: Daisy Vet - aliatul [...]