Cum orice explorator întâmpină, inevitabil, în expedițiile sale și provocări lingvistice, astăzi vă invităm să (re)descoperim lumea fără opreliști, cu ajutorul dispozitivelor mobile de traducere Vasco.

De la Turnul Babel încoace, multe mai sunt limbile vorbite în lumea largă și fiecare cuprinde o cultură și un univers în sine.

- Cum ar fi să te poți înțelege oricând, oriunde, cu oricine, să ai acces la informații despre noi locuri, culturi și civilizații?
- Ce încurcături amuzante ați trăit din cauza barierelor lingvistice dintre voi și localnici?
- Cât timp și ce informații ar câștiga turiștii folosind un translator automat în călătorii? Dar cu funcția de traducere a fotografiilor prin care putem descifra rapid și ușor panouri de informare, afișaj stradal, anunțuri oficiale etc.?
- Ce impact ați avea în întâlnirile de afaceri cu un dispozitiv Vasco?

Abia așteptăm să citim poveștile voastre despre călătorii poliglote (reale sau imaginare)!

Vă așteaptă premii cash. 😉 Inspirație și succes din plin! 😉

#concurs #competitie #storytelling #blogging #superblog
Cum orice explorator întâmpină, inevitabil, în expedițiile sale și provocări lingvistice, astăzi vă invităm să (re)descoperim lumea fără opreliști, cu ajutorul dispozitivelor mobile de traducere Vasco. De la Turnul Babel încoace, multe mai sunt limbile vorbite în lumea largă și fiecare cuprinde o cultură și un univers în sine. - Cum ar fi să te poți înțelege oricând, oriunde, cu oricine, să ai acces la informații despre noi locuri, culturi și civilizații? - Ce încurcături amuzante ați trăit din cauza barierelor lingvistice dintre voi și localnici? - Cât timp și ce informații ar câștiga turiștii folosind un translator automat în călătorii? Dar cu funcția de traducere a fotografiilor prin care putem descifra rapid și ușor panouri de informare, afișaj stradal, anunțuri oficiale etc.? - Ce impact ați avea în întâlnirile de afaceri cu un dispozitiv Vasco? Abia așteptăm să citim poveștile voastre despre călătorii poliglote (reale sau imaginare)! Vă așteaptă premii cash. 😉 Inspirație și succes din plin! 😉 #concurs #competitie #storytelling #blogging #superblog
BLOG.SUPER-BLOG.EU
Proba 10. Cum ar arăta lumea fără bariere lingvistice
Salut, superbloggeri! Fiindcă orice explorator întâmpină, inevitabil, în expedițiile sale și provocări lingvistice, astăzi vă invităm să (re)descoperim lumea fără opreliști, cu ajutorul dispozitivelor mobile Vasco. Inspirație și succes din plin! ;) Titlul probei: Cum ar arăta lumea fără bariere lingvistice Sponsorul probei: Vasco Electronics Introducere:  Vasco proiectează, produce și vinde dispozitive mobile de traducere [...]