Azi, 1 octombrie, începe a 27-a ediție SuperBlog!

Prima probă a competiției este propusă de Empria, iar competiția-expediție începe cu... explorarea spațiului de acasă 🙂

Oare cine pune la încercare limitele casei mai mult: bebelușul sau animalul de companie? Se întâmplă să mai iasă cumva și... haos? 🫢

Vă provocăm să analizați aceste "dueluri" zilnice, ilustrând cum produsele de siguranță Empria pot fi soluția pentru menținerea armoniei și siguranței în casă.

Cine are povești amuzante, lecții învățate și sugestii despre cum produsele de siguranță pot ajuta părinții și stăpânii de animale de companie? Abia așteptăm să le citim!

Vă așteaptă premii cash:
Premiul I: 200 EUR
Premiul II: 125 EUR
Premiul III: 75 EUR

Să aveți spor și inspirație!


Azi, 1 octombrie, începe a 27-a ediție SuperBlog! Prima probă a competiției este propusă de Empria, iar competiția-expediție începe cu... explorarea spațiului de acasă 🙂 Oare cine pune la încercare limitele casei mai mult: bebelușul sau animalul de companie? Se întâmplă să mai iasă cumva și... haos? 🫢 Vă provocăm să analizați aceste "dueluri" zilnice, ilustrând cum produsele de siguranță Empria pot fi soluția pentru menținerea armoniei și siguranței în casă. Cine are povești amuzante, lecții învățate și sugestii despre cum produsele de siguranță pot ajuta părinții și stăpânii de animale de companie? Abia așteptăm să le citim! Vă așteaptă premii cash: Premiul I: 200 EUR Premiul II: 125 EUR Premiul III: 75 EUR Să aveți spor și inspirație!
BLOG.SUPER-BLOG.EU
Proba 1. Bebeluș vs. Animale de Companie: Cine Provoacă Cel Mai Mult Haos în Casă?
Bloggeri exploratori, bun venit la prima probă a competiției SuperBlog 2023! Să aveți toamnă frumoasă, cu inspirație și succes! Titlul probei: Bebeluș vs. Animale de Companie: Cine Provoacă Cel Mai Mult Haos în Casă? O abordare amuzantă și informativă asupra provocărilor de siguranță în casă, având în prim plan interacțiunea dintre bebeluși și animalele de [...]