Exista cinci tipuri de crampoane de baza pentru ghetele de fotbal pentru copii, in functie de terenul pe care se joaca: teren ferm, teren moale, gazon, teren interior si teren artificial.
Scopul talpii ghetelor este de a oferi o aderenta buna pentru terenul pe care se joaca, permitandu-i copilului sa se miste cu usurinta, fara riscuri de accidentare. Poate fi extrem de periculos sa folosesti tipul gresit de ghete pe o suprafata gresita. Alegeti ghete fotbal copii de pe Emag:

https://www.emag.ro/search/ghete+fotbal+juniori
Exista cinci tipuri de crampoane de baza pentru ghetele de fotbal pentru copii, in functie de terenul pe care se joaca: teren ferm, teren moale, gazon, teren interior si teren artificial. Scopul talpii ghetelor este de a oferi o aderenta buna pentru terenul pe care se joaca, permitandu-i copilului sa se miste cu usurinta, fara riscuri de accidentare. Poate fi extrem de periculos sa folosesti tipul gresit de ghete pe o suprafata gresita. Alegeti ghete fotbal copii de pe Emag: https://www.emag.ro/search/ghete+fotbal+juniori
WWW.EMAG.RO
Ghete Fotbal Copii. Comanda online - eMAG.ro
Comanda Ghete de Fotbal pentru Copii de la eMAG! ⭐ Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back!