Când ești într-o relație cu cineva, în cele din urmă va trebui să întrebi: “această relație este doar pentru moment sau este pentru totdeauna?”

Căsătoria este o chestiune importantă, este angajamentul suprem, și nu toată lumea vrea să se căsătorească. Dacă vrei să te căsătorești, poate fi devastator să afli că bărbatul pe care îl iubești nu vrea același lucru. Poate că nu vrea să se căsătorească niciodată, sau poate pur și simplu nu vrea să se căsătorească cu tine.

https://loveisaname.com/15-semne-ca-nu-te-va-cere-niciodata-in-casatorie/
Când ești într-o relație cu cineva, în cele din urmă va trebui să întrebi: “această relație este doar pentru moment sau este pentru totdeauna?” Căsătoria este o chestiune importantă, este angajamentul suprem, și nu toată lumea vrea să se căsătorească. Dacă vrei să te căsătorești, poate fi devastator să afli că bărbatul pe care îl iubești nu vrea același lucru. Poate că nu vrea să se căsătorească niciodată, sau poate pur și simplu nu vrea să se căsătorească cu tine. https://loveisaname.com/15-semne-ca-nu-te-va-cere-niciodata-in-casatorie/