Publicarea de videoclipuri dragute, plata pentru reclame, cumpararea de sectiuni de blog si obtinerea de autoritate pe Facebook a fost o modalitate buna de a face Marketing Digital candva. Acum, jocul s-a schimbat drastic. Platformele, tehnologia integrata, comportamentul utilizatorilor, asteptarile, dar si modelele de afaceri au evoluat in timp. Asadar, modul de marketing ar trebui sa evolueze si el.

In acest articol, am implementat o lista cu cateva tendinte viitoare de marketing digital care vor functiona in 2023. Unele dintre ele sunt noi, altele au evoluat, iar altele revin in actualitate.

https://agentpromovator.ro/tendinte-de-marketing-digital/
Publicarea de videoclipuri dragute, plata pentru reclame, cumpararea de sectiuni de blog si obtinerea de autoritate pe Facebook a fost o modalitate buna de a face Marketing Digital candva. Acum, jocul s-a schimbat drastic. Platformele, tehnologia integrata, comportamentul utilizatorilor, asteptarile, dar si modelele de afaceri au evoluat in timp. Asadar, modul de marketing ar trebui sa evolueze si el. In acest articol, am implementat o lista cu cateva tendinte viitoare de marketing digital care vor functiona in 2023. Unele dintre ele sunt noi, altele au evoluat, iar altele revin in actualitate. https://agentpromovator.ro/tendinte-de-marketing-digital/