https://www.iubiresilumina.com/2022/11/oare-ceri-prea-mult-sau-doar-ceri.html
Învață să fii sinceră cu tine însăți dacă deja ești într-o relație și simți că nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu. Dacă ești cu cineva care nu te iubește așa cum vrei să fii iubită, de ce mai stai? Și dacă știi răspunsul și îți este frică să iei o decizie, trebuie doar să înveți să îți iei inima în dinți și să faci acea schimbare pentru că nimic nu este mai rău decât să trăiești în minciună. Nimic nu este mai rău decât să încerci să găsești dragoste și fericire într-un loc în care există doar durere și haos.
Continuarea pe blog!
https://www.iubiresilumina.com/2022/11/oare-ceri-prea-mult-sau-doar-ceri.html Învață să fii sinceră cu tine însăți dacă deja ești într-o relație și simți că nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu. Dacă ești cu cineva care nu te iubește așa cum vrei să fii iubită, de ce mai stai? Și dacă știi răspunsul și îți este frică să iei o decizie, trebuie doar să înveți să îți iei inima în dinți și să faci acea schimbare pentru că nimic nu este mai rău decât să trăiești în minciună. Nimic nu este mai rău decât să încerci să găsești dragoste și fericire într-un loc în care există doar durere și haos. Continuarea pe blog!
WWW.IUBIRESILUMINA.COM
OARE CERI PREA MULT... SAU DOAR CERI PERSOANEI NEPOTRIVITE PENTRU TINE?
Nimic nu este mai rău decât să trăiești în minciună. Nimic nu este mai rău decât să încerci să găsești dragoste și fericire într-un loc în c...