Ziua Cărnii Tocate se desfășoară an de an pe 26 octombrie. Rețeta originală de carne tocată ar fi, pare-se, mai veche de 500 de ani în occident, și utiliza un amestec de fructe, carne tăiată mărunt și alcool distilat. Aceste amestec era folosit ca umplutură pentru plăcintă. Conținea o paleta extinsă de mirodenii, precum nucșoară și scorțișoară. Fructele utilizate sunt aceleași ca și cele din multe prăjituri, torturi, tradiționale. Deși este cunoscută pe larg în Australia, SUA și Africa de Sud, are o combinație stranie de gusturi pentru mulți oameni. În perioada medievală erau întrebuințate pentru plăcintă nuci, cuișoare, scorțișoară și nucșoară.
Ziua Cărnii Tocate se desfășoară an de an pe 26 octombrie. Rețeta originală de carne tocată ar fi, pare-se, mai veche de 500 de ani în occident, și utiliza un amestec de fructe, carne tăiată mărunt și alcool distilat. Aceste amestec era folosit ca umplutură pentru plăcintă. Conținea o paleta extinsă de mirodenii, precum nucșoară și scorțișoară. Fructele utilizate sunt aceleași ca și cele din multe prăjituri, torturi, tradiționale. Deși este cunoscută pe larg în Australia, SUA și Africa de Sud, are o combinație stranie de gusturi pentru mulți oameni. În perioada medievală erau întrebuințate pentru plăcintă nuci, cuișoare, scorțișoară și nucșoară.