GENERAȚIA CARE S-A BUCURAT DE PRIETENIE

In copilăria mea, vacanțele de vară lungi de câte trei luni, se petreceau cu vizite la bunici și ieșiri cu părinții în câte un circuit în țară sau străinătate, sau un sejur la mare.
Peste vară ni se făcea dor de colegii de școală, care pe an ce trece deveneau prieteni mai apropiați și unii dintre ei, ne însoțeau toată viața.
Septembrie venea mereu cu emoția și bucuria revederii, acea dată de 15 reprezenta nu numai începerea școlii, dar și momentul special al reîntâlnirii cu colegii .
GENERAȚIA CARE S-A BUCURAT DE PRIETENIE In copilăria mea, vacanțele de vară lungi de câte trei luni, se petreceau cu vizite la bunici și ieșiri cu părinții în câte un circuit în țară sau străinătate, sau un sejur la mare. Peste vară ni se făcea dor de colegii de școală, care pe an ce trece deveneau prieteni mai apropiați și unii dintre ei, ne însoțeau toată viața. Septembrie venea mereu cu emoția și bucuria revederii, acea dată de 15 reprezenta nu numai începerea școlii, dar și momentul special al reîntâlnirii cu colegii .
ALENASDIARY.RO
GENERAȚIA CARE S-A BUCURAT DE PRIETENIE - Alena's diary
Nu există dovezi mai bune ale prieteniei decât această stare de uitare totală, în care te poți afunda în compania celui mai bun prieten.