SPORTUL – CEL MAI PUTERNIC ANTIDEPRESIV
In activitatea noastră zilnică suntem bombardați în continuu de stimuli care acționează negativ asupra sănătății noastre mintale. Atât în mass-media cât și pe rețelele de socializare aflăm despre studii asupra influenței stresului asupra stării noastre psihice și despre metode de combatere a acestuia.
Uneori mijloacele de apărare sunt mai aproape decât ne-am imagina și mult mai simple decât credem. Omul din cele mai vechi timpuri a fost nevoit să se miște, să-și procure hrana, să vâneze, să pescuiască, să cultive pământul.
Practic, existența lui depindea de mișcare, pe care o practica cu neincetare. Omul zilelor noastre în schimb, din păcate a devenit sedentar și acest mod de viață, împreună cu stresul existențial, au o influență nefastă asupra sănătății psihice și mentale.
SPORTUL – CEL MAI PUTERNIC ANTIDEPRESIV In activitatea noastră zilnică suntem bombardați în continuu de stimuli care acționează negativ asupra sănătății noastre mintale. Atât în mass-media cât și pe rețelele de socializare aflăm despre studii asupra influenței stresului asupra stării noastre psihice și despre metode de combatere a acestuia. Uneori mijloacele de apărare sunt mai aproape decât ne-am imagina și mult mai simple decât credem. Omul din cele mai vechi timpuri a fost nevoit să se miște, să-și procure hrana, să vâneze, să pescuiască, să cultive pământul. Practic, existența lui depindea de mișcare, pe care o practica cu neincetare. Omul zilelor noastre în schimb, din păcate a devenit sedentar și acest mod de viață, împreună cu stresul existențial, au o influență nefastă asupra sănătății psihice și mentale.
ALENASDIARY.RO
SPORTUL – CEL MAI PUTERNIC ANTIDEPRESIV - Alena's diary
În activitatea noastră zilnică suntem bombardați în continuu de stimuli care acționează negativ asupra sănătății noastre mintale. Atât în mass-media cât și pe rețelele de socializare aflăm despre studii asupra influenței stresului asupra stării noastre psihice și despre metode de combatere a acestuia.