Potrivit filosofului Epicur, problema noastră în ceea ce privește plăcerea este că nu ne prea pricepem la ea!
Filosoful grec Epicur este asociat adeseori cu hedonismul, cu ideea că o viață mai bună este una în care ar trebui să ne maximizăm plăcerile. Acest lucru poate inspira imagini de exces sălbatic sau orgii nesfârșite înțesate cu mâncăruri alese, cu alcool și droguri. Acesta este, de fapt, felul în care oponenții lui Epicur i-au interpretat filosofia și comunitatea sa de adepți.
Potrivit filosofului Epicur, problema noastră în ceea ce privește plăcerea este că nu ne prea pricepem la ea! Filosoful grec Epicur este asociat adeseori cu hedonismul, cu ideea că o viață mai bună este una în care ar trebui să ne maximizăm plăcerile. Acest lucru poate inspira imagini de exces sălbatic sau orgii nesfârșite înțesate cu mâncăruri alese, cu alcool și droguri. Acesta este, de fapt, felul în care oponenții lui Epicur i-au interpretat filosofia și comunitatea sa de adepți.
WWW.DIANE.RO
Să fim isteți în privința plăcerii | Filosofia lui Epicur
Un blog despre relatiile dintre oameni, dragoste, astrologie, horoscop, vise, evolutie personala deschis comentariilor si parerilor celor mai diverse