UNDE SUNT FEMEILE DE ODINIOARĂ ?
Generații întregi de copii au crescut la bunici și chiar dacă acest lucru s-a petrecut la țară, pentru copilul respectiv a însemnat un Univers cald și primitor, unde mereu exista mâncare gătită în casă, unde joaca era liberă și căminul era locul pe care îl sfințea femeia.
Închid ochii și văd bucătăria bunicii cu podeaua de pământ bătătorit și sobă pe care tot timpul se pregătea mâncare, iar noi nepoții veniți de la oraș, eram alintați de ea prin diferite bunătăți pe care ni le pregătea separat după dorințe, pentru fiecare.
De regulă după o vacanță petrecută la bunica, veneam acasă mai grasă cu vreo 5 kilograme, pentru că, casa bunicii era un Univers culinar, cu gustul mâncării sănătoase și adevărate de altă dată.
UNDE SUNT FEMEILE DE ODINIOARĂ ? Generații întregi de copii au crescut la bunici și chiar dacă acest lucru s-a petrecut la țară, pentru copilul respectiv a însemnat un Univers cald și primitor, unde mereu exista mâncare gătită în casă, unde joaca era liberă și căminul era locul pe care îl sfințea femeia. Închid ochii și văd bucătăria bunicii cu podeaua de pământ bătătorit și sobă pe care tot timpul se pregătea mâncare, iar noi nepoții veniți de la oraș, eram alintați de ea prin diferite bunătăți pe care ni le pregătea separat după dorințe, pentru fiecare. De regulă după o vacanță petrecută la bunica, veneam acasă mai grasă cu vreo 5 kilograme, pentru că, casa bunicii era un Univers culinar, cu gustul mâncării sănătoase și adevărate de altă dată.
ALENASDIARY.RO
UNDE SUNT FEMEILE DE ODINIOARĂ ? - Alena's diary
Generații întregi de copii au crescut la bunici și chiar dacă acest lucru s-a petrecut la țară, pentru copilul respecti a însemnat un Univers cald și primitor, unde mereu exista mâncare gătită în casă, unde joaca era liberă și căminul era locul pe care îl sfințea femeia.