PUTEREA NESTĂVILITĂ A DORINȚEI
Încercam să pășesc în urma pașilor ei, lăsați pe nisipul moale și acest exercițiu îmi epuiza toată energia. Mă luptam din răsputeri cu gândurile mele, care ricoșau și ajungeau mereu la același liman : imaginea trupului ei superb, cum se unduia în bătaia brizei și îmi doream să sărut fiecare picătură de apă sărată, care se prelingea pe sănii ei.
Era singură pe plajă , când am văzut-o pentru prima dată. Făcea plajă fără sutien, culcată pe burtă, iar noi cu băieții ne-am găsit să jucăm volei în apropierea ei. La un moment dat mingea s-a rostogolit lângă ea, a atins-o ușor la șold și ea zâmbind, acoperandu-și sănii cu prosupul, ne-a rostogolit mingea înapoi.
Simțeam un imbold necontrolat să fiu tupeist și obraznic, s-o fac pe femeia asta superbă să devină a mea pentru totdeauna. Mă învârteam în jurul ei și aș fi vrut să-i smulg prosopul acela, să-i dezgolesc sănii, să-i dezmierd, să-i ating, iar în minte mea, se derulau zeci de scenarii.
PUTEREA NESTĂVILITĂ A DORINȚEI Încercam să pășesc în urma pașilor ei, lăsați pe nisipul moale și acest exercițiu îmi epuiza toată energia. Mă luptam din răsputeri cu gândurile mele, care ricoșau și ajungeau mereu la același liman : imaginea trupului ei superb, cum se unduia în bătaia brizei și îmi doream să sărut fiecare picătură de apă sărată, care se prelingea pe sănii ei. Era singură pe plajă , când am văzut-o pentru prima dată. Făcea plajă fără sutien, culcată pe burtă, iar noi cu băieții ne-am găsit să jucăm volei în apropierea ei. La un moment dat mingea s-a rostogolit lângă ea, a atins-o ușor la șold și ea zâmbind, acoperandu-și sănii cu prosupul, ne-a rostogolit mingea înapoi. Simțeam un imbold necontrolat să fiu tupeist și obraznic, s-o fac pe femeia asta superbă să devină a mea pentru totdeauna. Mă învârteam în jurul ei și aș fi vrut să-i smulg prosopul acela, să-i dezgolesc sănii, să-i dezmierd, să-i ating, iar în minte mea, se derulau zeci de scenarii.
ALENASDIARY.RO
PUTEREA NESTĂVILITĂ A DORINȚEI - Alena's diary
imaginea trupului ei superb, cum se unduia în bătaia brizei și îmi doream să sărut fiecare picătură de apă sărată, care se prelingea pe sănii ei.