Anual, în prima marți din luna aprilie (în 2022, pe 7 aprilie) este celebrată Ziua Buritto, una de apreciere a unui fel de mâncare delicios din bucătăria mexicană și texană, care s-a dezvoltat în bucătăria calforniană, consistând din 4 tortilla din făină înfășurate într-o formă cilindrică, conținând diferite ingrediente, precum carne de porc, vită ori pasăre, și orez, fasole gătită, legume ,salată și tomate, brânză și condimente precum salsa, pico de gallo, guacamole sau smântână.
Anual, în prima marți din luna aprilie (în 2022, pe 7 aprilie) este celebrată Ziua Buritto, una de apreciere a unui fel de mâncare delicios din bucătăria mexicană și texană, care s-a dezvoltat în bucătăria calforniană, consistând din 4 tortilla din făină înfășurate într-o formă cilindrică, conținând diferite ingrediente, precum carne de porc, vită ori pasăre, și orez, fasole gătită, legume ,salată și tomate, brânză și condimente precum salsa, pico de gallo, guacamole sau smântână.