Ziua 24 din Jurnal de relație adultă - Literatură erotică
(fragment)


Nu-mi plac zilele de luni. Nu coincid cu calendarul meu de activități. Toată lumea începe munca, și asta este bine, căci îmi bazez socotelile pe acest comportament. Dar uneori este rău, când începutul mă include și pe mine.
Mă ridic în fund, în pat, și strâng pleoapele, îngustez privirea. Ceva este suspect, mi se pregătește, imaginea unui pui ce urmează să fie luat din oală îmi trece prin minte. Prind pătura cu degete făcute ghiare, și scrutez spre viitorul imediat apropiat. Lia are în plan ceva.
- Astăzi o să te duc la control să te vadă Ruxandra, trebuia să o fac de vineri dar mi-a dat prin cap târziu, nu știu de ce.
- Ce control?
Nu mă simt amator de nici un control, Ruxandra e doctorița de la policlinică, ce treabă am eu cu ea? Și oricum, nu-mi plac vizitele la cabinet în general, nu doar acum, lunea.
Lia se așază lângă mine.
- Încă îmi pare rău pentru joi și în consecință am decis să iau mai multe măsuri. Tu ești un băiat bun dar tare prostuț, și asta mă ispitește să te bat continuu ... Ar fi trebuit să te ferești de femei străine care te aduc la ele acasă de la prima întâlnire ... Dar nu este corect pentru tine să îți fac asta și să te las așa, drept pentru care o să mă ocup de persoana ta.
- ?
- Joi seară când mi-am pierdut cumpătul și te-am tras din pat, te-ai lovit la cap. Nu pot să evaluez urmările, dar pentru că ulterior ai leșinat am motive suficiente pentru a cere părerea cuiva de specialitate. O să te vadă Ruxandra deci, cu asta se ocupă.
- Păi nu am nimic, nu mai știu când m-am lovit, n-a fost important.
- Consultația o plătesc eu, tu oricum îmi aparții. Și în consecintă nu ai nici opțiuni de exprimare.
Ziua 24 din Jurnal de relație adultă - Literatură erotică (fragment) Nu-mi plac zilele de luni. Nu coincid cu calendarul meu de activități. Toată lumea începe munca, și asta este bine, căci îmi bazez socotelile pe acest comportament. Dar uneori este rău, când începutul mă include și pe mine. Mă ridic în fund, în pat, și strâng pleoapele, îngustez privirea. Ceva este suspect, mi se pregătește, imaginea unui pui ce urmează să fie luat din oală îmi trece prin minte. Prind pătura cu degete făcute ghiare, și scrutez spre viitorul imediat apropiat. Lia are în plan ceva. - Astăzi o să te duc la control să te vadă Ruxandra, trebuia să o fac de vineri dar mi-a dat prin cap târziu, nu știu de ce. - Ce control? Nu mă simt amator de nici un control, Ruxandra e doctorița de la policlinică, ce treabă am eu cu ea? Și oricum, nu-mi plac vizitele la cabinet în general, nu doar acum, lunea. Lia se așază lângă mine. - Încă îmi pare rău pentru joi și în consecință am decis să iau mai multe măsuri. Tu ești un băiat bun dar tare prostuț, și asta mă ispitește să te bat continuu ... Ar fi trebuit să te ferești de femei străine care te aduc la ele acasă de la prima întâlnire ... Dar nu este corect pentru tine să îți fac asta și să te las așa, drept pentru care o să mă ocup de persoana ta. - ? - Joi seară când mi-am pierdut cumpătul și te-am tras din pat, te-ai lovit la cap. Nu pot să evaluez urmările, dar pentru că ulterior ai leșinat am motive suficiente pentru a cere părerea cuiva de specialitate. O să te vadă Ruxandra deci, cu asta se ocupă. - Păi nu am nimic, nu mai știu când m-am lovit, n-a fost important. - Consultația o plătesc eu, tu oricum îmi aparții. Și în consecintă nu ai nici opțiuni de exprimare.
VALIGRAMA.RO
Jurnal de relație adultă - Ziua 24 - Literatură erotică
Ziua 24 din Pagini de jurnal dintr-o relație adultă - Literatură erotică