Este foarte importantă încălțămintea școlarilor, pentru că anul trecut școala s-a făcut online, dar acum revenim la normal. Copiii noștri vor fi nevoiți să stea încălțați, cel puțin 4 ore.
Imaginați-vă cât de inconfortabil vă simțiți când vă plimbați cu o pereche de pantofi nepotrivita. Nu numai că vă dor picioarele, dar vă este greu să rămâneți concentrat în activități când sunteți dernjat de dureri de picioare.
Acum gândiți-vă cum trebuie să se simtă copiii când se joaca, studiaza și interacționeaza cu alți copii în timp ce poartă pantofii nepotriviti.
Iată câteva greşeli des întâlnite dar pe care le puteţi evita când achiziționați încălțămintea pentru școală.
https://bit.ly/390YNm8
Este foarte importantă încălțămintea școlarilor, pentru că anul trecut școala s-a făcut online, dar acum revenim la normal. Copiii noștri vor fi nevoiți să stea încălțați, cel puțin 4 ore. Imaginați-vă cât de inconfortabil vă simțiți când vă plimbați cu o pereche de pantofi nepotrivita. Nu numai că vă dor picioarele, dar vă este greu să rămâneți concentrat în activități când sunteți dernjat de dureri de picioare. Acum gândiți-vă cum trebuie să se simtă copiii când se joaca, studiaza și interacționeaza cu alți copii în timp ce poartă pantofii nepotriviti. Iată câteva greşeli des întâlnite dar pe care le puteţi evita când achiziționați încălțămintea pentru școală. https://bit.ly/390YNm8
BIT.LY
Back to school pantofi pentru scoala
Back to school: 3 greşeli de evitat atunci când cumpăraţi pantofii pentru şcoală