E ceva in scriitura autoarei si in povestea din cartea Apă proaspătă pentru flori de Valérie Perrin care imi aminteste de Eleganta ariciului de Muriel Barbery, fara a ma referi prin aceasta ca cele doua povesti sunt similare. Asemanarea consta in faptul ca in centrul ambelor carti se afla femei puternice, cu o viata bogata in trairi sufletesti ascunse de ceilalti, ambele avand slujbe care le aduc in fata oamenilor (una este portareasa, cealalta este paznic la cimitir), in fata carora isi pun o masca si nu se arata niciodata cum sunt cu adevarat.


https://www.cityfemme.com/2021/06/07/apa-proaspata-pentru-flori-de-valerie-perrin/
E ceva in scriitura autoarei si in povestea din cartea Apă proaspătă pentru flori de Valérie Perrin care imi aminteste de Eleganta ariciului de Muriel Barbery, fara a ma referi prin aceasta ca cele doua povesti sunt similare. Asemanarea consta in faptul ca in centrul ambelor carti se afla femei puternice, cu o viata bogata in trairi sufletesti ascunse de ceilalti, ambele avand slujbe care le aduc in fata oamenilor (una este portareasa, cealalta este paznic la cimitir), in fata carora isi pun o masca si nu se arata niciodata cum sunt cu adevarat. https://www.cityfemme.com/2021/06/07/apa-proaspata-pentru-flori-de-valerie-perrin/
WWW.CITYFEMME.COM
Apă proaspătă pentru flori de Valérie Perrin -
Scriitura autoarei si povestea din Apă proaspătă pentru flori de Valérie Perrin imi aminteste de Eleganta ariciului de Muriel Barbery.