Salut! S-au deschis înscrierile în Spring SuperBlog 2021, a 22-a ediție a competiției de blogging creativ. Sunteți gata să punem împreună rotițele în mișcare? :) Pe 1 martie se lansează prima probă!
Ni se alătură atât branduri deja cunoscute din edițiile trecute, cât și sponsori noi (și generoși) :)
La rubrica noutăți: acum vă puteți înscrie cu mai multe bloguri, dacă vreți/aveți, dar tot un articol veți înregistra la fiecare probă (în funcție de nișă, dacă e cazul). Detalii, în articolul de mai jos.
Pregătim și surprize, revenim curând cu vești :)
Mulțumim și vă așteptăm. Succes!
Salut! S-au deschis înscrierile în Spring SuperBlog 2021, a 22-a ediție a competiției de blogging creativ. Sunteți gata să punem împreună rotițele în mișcare? :) Pe 1 martie se lansează prima probă! Ni se alătură atât branduri deja cunoscute din edițiile trecute, cât și sponsori noi (și generoși) :) La rubrica noutăți: acum vă puteți înscrie cu mai multe bloguri, dacă vreți/aveți, dar tot un articol veți înregistra la fiecare probă (în funcție de nișă, dacă e cazul). Detalii, în articolul de mai jos. Pregătim și surprize, revenim curând cu vești :) Mulțumim și vă așteptăm. Succes!
BLOG.SUPER-BLOG.EU
Punem rotițele în mișcare în Spring SuperBlog 2021
Bine v-am găsit, superbloggeri! Ca în fiecare prag de primăvară, ne pregătim pentru o nouă ediție Spring SuperBlog, a 22-a. Pe 1 martie începe competiția, așadar declarăm deschise înscrierile! La ce să te aștepți (mai ales dacă ești la prima participare în SuperBlog): o perioadă de antrenament intens, cu probe antrenante pe diverse teme, tocmai [...]