Evenimentul de pe 21 mai a fost creat de Fred Siriex, manager general la vestitul hotel, premiat Michelin, Galvin at Window din Londra. Siriex a considerat, la un moment dat, că se impunea consacrarea unei zile de atragere a respectului pentru toată echipa din restaurante, de la chef, bucătari, barmani, la chelneri, deoarece aceștia erau percepuți pe nedrept ca fiind nepricepuți, fără a li se lua în seamă muncă asiduă și abilitățile de care au nevoie pentru a-și face treaba cu brio.
Evenimentul de pe 21 mai a fost creat de Fred Siriex, manager general la vestitul hotel, premiat Michelin, Galvin at Window din Londra. Siriex a considerat, la un moment dat, că se impunea consacrarea unei zile de atragere a respectului pentru toată echipa din restaurante, de la chef, bucătari, barmani, la chelneri, deoarece aceștia erau percepuți pe nedrept ca fiind nepricepuți, fără a li se lua în seamă muncă asiduă și abilitățile de care au nevoie pentru a-și face treaba cu brio.
WWW.DIANE.RO
21 mai: Ziua chelnerilor
Un blog despre relatiile dintre oameni, dragoste, astrologie, horoscop, vise, evolutie personala deschis comentariilor si parerilor celor mai diverse