Crearea și dezvoltarea unei afaceri cu ajutorul comunității digitale. Studiu de caz : http://www.loveisaname.com – Așa suna lucrarea cu care aveam să ne prezentăm la simpozion.

Mi-am spus, încă de la început, că trebuie să scriu despre experiența pe care am avut-o în perioada 1-3 Noiembrie la simpozionul susținut de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Deși timpul nu este în ultima perioadă un prieten de nădejde, îmi permit totuși să aștern pe acest blog câteva cuvinte cu privire la desfășurarea acestei activități, cu speranța că și voi, la un moment dat, veți acorda puțin răstimp să reflectați la posibilitatea de a participa și de a încerca o experiență pe care nu o veți regreta.
Crearea și dezvoltarea unei afaceri cu ajutorul comunității digitale. Studiu de caz : http://www.loveisaname.com – Așa suna lucrarea cu care aveam să ne prezentăm la simpozion. Mi-am spus, încă de la început, că trebuie să scriu despre experiența pe care am avut-o în perioada 1-3 Noiembrie la simpozionul susținut de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Deși timpul nu este în ultima perioadă un prieten de nădejde, îmi permit totuși să aștern pe acest blog câteva cuvinte cu privire la desfășurarea acestei activități, cu speranța că și voi, la un moment dat, veți acorda puțin răstimp să reflectați la posibilitatea de a participa și de a încerca o experiență pe care nu o veți regreta.