Instrumente online ce elimină viruși ,de fapt este vorba despre momentul în care ai antivirusul este blocat și nu ai alte variante.
Probabil te-ai întâlnit cu astfel de probleme în care programele rău intenționate blochează programul antivirus și nu se lasă deloc înlăturate.
Rezolvările ar fi eliminarea lor printr-un cd cum este Bitdefender Rescue CD sau cu instrumentele de scanare online de la marii producători de programe antivirus.
Există și alte unelte care se instalează în pc dar după cum am spus unele programe râu intenționate blochează chiar și procesele de instalare.
Astăzi am pregătit pentru voi 3 din aceste unelte care le-am considerat eu mai de încredere iar mai jos aveți și câteva detalii:
Instrumente online ce elimină viruși ,de fapt este vorba despre momentul în care ai antivirusul este blocat și nu ai alte variante. Probabil te-ai întâlnit cu astfel de probleme în care programele rău intenționate blochează programul antivirus și nu se lasă deloc înlăturate. Rezolvările ar fi eliminarea lor printr-un cd cum este Bitdefender Rescue CD sau cu instrumentele de scanare online de la marii producători de programe antivirus. Există și alte unelte care se instalează în pc dar după cum am spus unele programe râu intenționate blochează chiar și procesele de instalare. Astăzi am pregătit pentru voi 3 din aceste unelte care le-am considerat eu mai de încredere iar mai jos aveți și câteva detalii: