Grammar Checker vă permite să verificati calitatea articolelor dvs. înainte de a posta, pentru a vă asigura că nu sunt prinse greșeli de scriere.
Utilizarea este foarte simplă corecțiile sunt marcate cu culori diferite iar printr-un singur click va aplica corectarea cuvântului marcat sau elementele de punctuație.
Corectarea se poate face în mai multe limbi acestea fiind:
English,French,Asturian,Belarusian,Breton,Catalan,Chinese,Danish,Dutch,Esperanto,Galician,German,Greek,Icelandic,Italian,Japanese,Khmer,Lithuanian,Malayalam,Persian,Polish,Portuguese,Romanian,Russian,Slovak,Slovenian,Spanish,Swedish,Tagalog,Tamil,Ukrainian.
Instrument Office care din punctul meu de vedere va ajuta pe foarte mulți colegi pasionați de text ,articole ce prind bine în mediul online care pot fi corectate foarte rapid fără să mai urmărești cuvânt cu cuvânt textul pentru anumite errori ortografice.
Grammar Checker vă permite să verificati calitatea articolelor dvs. înainte de a posta, pentru a vă asigura că nu sunt prinse greșeli de scriere. Utilizarea este foarte simplă corecțiile sunt marcate cu culori diferite iar printr-un singur click va aplica corectarea cuvântului marcat sau elementele de punctuație. Corectarea se poate face în mai multe limbi acestea fiind: English,French,Asturian,Belarusian,Breton,Catalan,Chinese,Danish,Dutch,Esperanto,Galician,German,Greek,Icelandic,Italian,Japanese,Khmer,Lithuanian,Malayalam,Persian,Polish,Portuguese,Romanian,Russian,Slovak,Slovenian,Spanish,Swedish,Tagalog,Tamil,Ukrainian. Instrument Office care din punctul meu de vedere va ajuta pe foarte mulți colegi pasionați de text ,articole ce prind bine în mediul online care pot fi corectate foarte rapid fără să mai urmărești cuvânt cu cuvânt textul pentru anumite errori ortografice.