Acum 2 săptămâni m-am apucat să instalez update-urile la zi pentru sistemul de operare iar după mai multe restart-uri am finalizat instalarea lor. Apoi am zis să mă apuc de treabă ,mă încarc pozitiv cu cuvinte alese pentru un nou tutorial video și în timp ce trăncăneam la microfon după 30 min am constatat că microfonul era mort .
M-am oprit ,am numarat până la 10 ,am expirat-inspirat ca să mă calmez deoarece vorbisem degeaba 30 minute și în timp ce mă gândeam liniștit să joc în picioare microfonul meu cu moacă de șobolan din cauza Pop filtr-ului blănos (burete) ,mi-am zis mă stai așa că poate nu este de vină el săracul.
De fapt era de vină porcul de Windows ce se îngrășase cu update-urile pe care eu conștiincios le-am bagat în burta sistem-ului ce mi-a modificat setările într-un final.
Acum 2 săptămâni m-am apucat să instalez update-urile la zi pentru sistemul de operare iar după mai multe restart-uri am finalizat instalarea lor. Apoi am zis să mă apuc de treabă ,mă încarc pozitiv cu cuvinte alese pentru un nou tutorial video și în timp ce trăncăneam la microfon după 30 min am constatat că microfonul era mort . M-am oprit ,am numarat până la 10 ,am expirat-inspirat ca să mă calmez deoarece vorbisem degeaba 30 minute și în timp ce mă gândeam liniștit să joc în picioare microfonul meu cu moacă de șobolan din cauza Pop filtr-ului blănos (burete) ,mi-am zis mă stai așa că poate nu este de vină el săracul. De fapt era de vină porcul de Windows ce se îngrășase cu update-urile pe care eu conștiincios le-am bagat în burta sistem-ului ce mi-a modificat setările într-un final.