”ShutUp10 înseamnă că aveți control complet asupra funcțiilor de confort din Windows 10 pe care doriți să le utilizați și decideți când transmiterea datelor dvs. merge prea departe.
Folosind o interfață foarte simplă, decideți cum Windows 10 ar trebui să respecte confidențialitatea dvs. prin decizia ce funcții nedorite ar trebui să fie dezactivate.

ShutUp10 este complet gratuit și nu trebuie să fie instalat ,poate fi pur și simplu executat direct și imediat pe PC.
Windows 10 dorește să ofere utilizatorilor cea mai ușoară experiență zilnică posibilă și, foarte rar, vă forțează să citiți și să confirmați o notificare de securitate. Din nefericire, această abordare simplificată de la Microsoft înseamnă că mai multe date sunt transmise pe ele decât ar dori mulți utilizatori.

Microsoft utilizează majoritatea datelor pentru a vă afișa informații personalizate care vizează facilitarea vieții computerului. De exemplu, Windows 10 vă poate reaminti să vă deplasați la aeroport cu 30 de minute înainte din cauza traficului pe parcurs. Cu toate acestea, pentru a vă furniza aceste informații, Windows 10 trebuie să acceseze înregistrările din calendar, e-mailurile dvs. (adică e-mailul de confirmare al companiei aeriene), locația dvs. și trebuie să aibă acces la internet pentru a obține știri despre trafic.

Unele servicii vă transmit toate intrările de tastatură, partajați datele de acces WLAN cu persoanele de contact din Facebook sau conectați computerul fără a cere permisiunea către o rețea publică și potențial neprotejată. În timp ce acest lucru înseamnă că dvs. și contactele dvs. nu trebuie să vă luptați cu parole complicate WLAN, acesta reprezintă, de asemenea, un risc semnificativ de securitate.

Decideți pentru dvs. cât de important este „confortul” dvs. atunci când cântăriți cu intimitatea dvs. și cum să îl protejați. Aplicația vă prezintă toate setările importante într-o singură locație – nu aveți nevoie de cunoștințe IT anterioare și nu este necesară modificarea manuală a setărilor sistemului Windows 10.” Citat: www.oo-software.com

Pe voi va convins citatul de mai sus ? Pe mine da…de fapt cunoșteam de mai mult timp că ,Microsoft colectează și alte informații pe lângă cele tehnice și cum a menționat mai sus producătorul O&O aplicației ShutUP10 ca să oferi anumite informații despre persoana care accesează pc-ul sunt necesare implementarea a unor funcții de genul acesta ,probabil sunt persoane care preferă să își simplifice viața prin comunicarea comodă ,cum ar fi cu Cortana sau alte servicii însă asta implică să culeagă mai multe informații cum ar fi contacte ,mail-uri ,website-uri accesate ,istoric pc și altele.
”ShutUp10 înseamnă că aveți control complet asupra funcțiilor de confort din Windows 10 pe care doriți să le utilizați și decideți când transmiterea datelor dvs. merge prea departe. Folosind o interfață foarte simplă, decideți cum Windows 10 ar trebui să respecte confidențialitatea dvs. prin decizia ce funcții nedorite ar trebui să fie dezactivate. ShutUp10 este complet gratuit și nu trebuie să fie instalat ,poate fi pur și simplu executat direct și imediat pe PC. Windows 10 dorește să ofere utilizatorilor cea mai ușoară experiență zilnică posibilă și, foarte rar, vă forțează să citiți și să confirmați o notificare de securitate. Din nefericire, această abordare simplificată de la Microsoft înseamnă că mai multe date sunt transmise pe ele decât ar dori mulți utilizatori. Microsoft utilizează majoritatea datelor pentru a vă afișa informații personalizate care vizează facilitarea vieții computerului. De exemplu, Windows 10 vă poate reaminti să vă deplasați la aeroport cu 30 de minute înainte din cauza traficului pe parcurs. Cu toate acestea, pentru a vă furniza aceste informații, Windows 10 trebuie să acceseze înregistrările din calendar, e-mailurile dvs. (adică e-mailul de confirmare al companiei aeriene), locația dvs. și trebuie să aibă acces la internet pentru a obține știri despre trafic. Unele servicii vă transmit toate intrările de tastatură, partajați datele de acces WLAN cu persoanele de contact din Facebook sau conectați computerul fără a cere permisiunea către o rețea publică și potențial neprotejată. În timp ce acest lucru înseamnă că dvs. și contactele dvs. nu trebuie să vă luptați cu parole complicate WLAN, acesta reprezintă, de asemenea, un risc semnificativ de securitate. Decideți pentru dvs. cât de important este „confortul” dvs. atunci când cântăriți cu intimitatea dvs. și cum să îl protejați. Aplicația vă prezintă toate setările importante într-o singură locație – nu aveți nevoie de cunoștințe IT anterioare și nu este necesară modificarea manuală a setărilor sistemului Windows 10.” Citat: www.oo-software.com Pe voi va convins citatul de mai sus ? Pe mine da…de fapt cunoșteam de mai mult timp că ,Microsoft colectează și alte informații pe lângă cele tehnice și cum a menționat mai sus producătorul O&O aplicației ShutUP10 ca să oferi anumite informații despre persoana care accesează pc-ul sunt necesare implementarea a unor funcții de genul acesta ,probabil sunt persoane care preferă să își simplifice viața prin comunicarea comodă ,cum ar fi cu Cortana sau alte servicii însă asta implică să culeagă mai multe informații cum ar fi contacte ,mail-uri ,website-uri accesate ,istoric pc și altele.