"Din capul locului trebuie spus că fericirea nu este o iluzie sau ceva abstract. Așa credeam și eu, până când am început să pun lupa pe ea cu migală și curiozitate.

Unde greșeam? Nu știam să o definesc exact! În plus, nu mă cunoșteam, așa că aveam impresia că anumite lucruri mă vor face fericit… Mari dezamăgiri am mai trăit. Mai ales de la modelul dacă/atunci!

Ei bine, dacă vrem să vorbim despre fericire, mai ales în condițiile absenței informațiilor utile încă din perioada copilăriei, ar fi bine să încercăm să o definim în termeni cât mai clari.

Dacă mă întrebați pe mine, fericirea înseamnă să rezonezi cu propria viață! E cea mai scurtă definiție care îmi vine. Acum, dacă îmi permiteți să o desfac puțin, înseamnă echilibru – la interior! Pe toate cele 4 imperii, așa cum se spune: fizic, psihic, emoțional și spiritual.

Echilibru, nu norișori roz, așa cum greșit cred unii.

Ce ar mai însemna? Că ceea ce crezi, ceea ce simți și ceea ce faci se află în concordanță! Armonizare!

Bine, bine, dar ce trebuie să facem că să fim fericiți?- vă veți întreba.

Iată ce spune știința despre asta:... "

http://www.iubiresilumina.com/2018/07/ce-ne-face-cu-adevarat-fericiti.html
"Din capul locului trebuie spus că fericirea nu este o iluzie sau ceva abstract. Așa credeam și eu, până când am început să pun lupa pe ea cu migală și curiozitate. Unde greșeam? Nu știam să o definesc exact! În plus, nu mă cunoșteam, așa că aveam impresia că anumite lucruri mă vor face fericit… Mari dezamăgiri am mai trăit. Mai ales de la modelul dacă/atunci! Ei bine, dacă vrem să vorbim despre fericire, mai ales în condițiile absenței informațiilor utile încă din perioada copilăriei, ar fi bine să încercăm să o definim în termeni cât mai clari. Dacă mă întrebați pe mine, fericirea înseamnă să rezonezi cu propria viață! E cea mai scurtă definiție care îmi vine. Acum, dacă îmi permiteți să o desfac puțin, înseamnă echilibru – la interior! Pe toate cele 4 imperii, așa cum se spune: fizic, psihic, emoțional și spiritual. Echilibru, nu norișori roz, așa cum greșit cred unii. Ce ar mai însemna? Că ceea ce crezi, ceea ce simți și ceea ce faci se află în concordanță! Armonizare! Bine, bine, dar ce trebuie să facem că să fim fericiți?- vă veți întreba. Iată ce spune știința despre asta:... " http://www.iubiresilumina.com/2018/07/ce-ne-face-cu-adevarat-fericiti.html
WWW.IUBIRESILUMINA.COM
Ce ne face cu adevărat fericiți?
  Din capul locului trebuie spus că fericirea nu este o iluzie sau ceva abstract. Așa credeam și eu, până când am început să pun lupa p...