Împrumuturile rapide s-au remarcat de-a lungul evoluției istoriei lor printr-o serie de caracteristici care au contribuit la creșterea interesului populației pentru acestea. Printre aceste trăsături se numără rapiditatea în modul de aplicare și aprobare, varietatea tipurilor de venituri care sunt luate în calcul, numărul scăzut de acte care sunt solicitate unei persoane interesate să obțină un astfel de credit, precum și posibilitatea de a obține sume destul de ridicate doar pe baza unui număr limitat de documente.

În perioada apariției acestora (în anul 2006), când erau popularizate sub denumirea de credite cu buletinul, oamenii au înțeles că acest nou concept de creditare este mult mai avantajos decât creditele bancare tradiționale. De aceea, începând cu anul 2014, acest tip de împrumut a început să fie preferat din ce în ce mai mult de către populația din România (peste 70% dintre oameni se declară interesați în accesarea unui credit nebancar). În România, de exemplu, valoarea creditelor acordate în anul 2017 de către societățile IFN și cele bancare era de peste 46,08 miliarde Ron (dintre care peste 7,54 miliarde RON erau pentru clienții instituțiilor nebancare).

http://www.imprumuturi24.com/credit-rapid-de-ce-as-avea-nevoie-de-un-imprumut/
Împrumuturile rapide s-au remarcat de-a lungul evoluției istoriei lor printr-o serie de caracteristici care au contribuit la creșterea interesului populației pentru acestea. Printre aceste trăsături se numără rapiditatea în modul de aplicare și aprobare, varietatea tipurilor de venituri care sunt luate în calcul, numărul scăzut de acte care sunt solicitate unei persoane interesate să obțină un astfel de credit, precum și posibilitatea de a obține sume destul de ridicate doar pe baza unui număr limitat de documente. În perioada apariției acestora (în anul 2006), când erau popularizate sub denumirea de credite cu buletinul, oamenii au înțeles că acest nou concept de creditare este mult mai avantajos decât creditele bancare tradiționale. De aceea, începând cu anul 2014, acest tip de împrumut a început să fie preferat din ce în ce mai mult de către populația din România (peste 70% dintre oameni se declară interesați în accesarea unui credit nebancar). În România, de exemplu, valoarea creditelor acordate în anul 2017 de către societățile IFN și cele bancare era de peste 46,08 miliarde Ron (dintre care peste 7,54 miliarde RON erau pentru clienții instituțiilor nebancare). http://www.imprumuturi24.com/credit-rapid-de-ce-as-avea-nevoie-de-un-imprumut/