Pana la sfarsitul lui 2017 au ramas zile numarate si este deja evident ca, pentru multi investitori, s-a dovedit a fi un an de succes si necatand la faptul ca indicii burselor de performanta si nivel mondial au pus zeci de evidente noi, rolul eroilor anului ce pleaca a ramas de partea valutelor criptate.

De la inceputul anului, capitalizarea agregata a pietei cripto-valutare a crescut cu peste 2500%, pana la 500 miliarde dolari. Doua dintre cele mai mari, din punct de vedere de capitalizare, monede precum Bitcoin si Ethereum au adus investitorilor un profit de 1700% si, respectiv, 6900%, si daca, pe pietele traditionale practic este imposibil sa intalniti rate de profit asemanatoare, atinci pietei criptovalutare i-au fos de ajuns ceva mai putin de 12 luni pentru a obtine astfel de rezultate.
Pana la sfarsitul lui 2017 au ramas zile numarate si este deja evident ca, pentru multi investitori, s-a dovedit a fi un an de succes si necatand la faptul ca indicii burselor de performanta si nivel mondial au pus zeci de evidente noi, rolul eroilor anului ce pleaca a ramas de partea valutelor criptate. De la inceputul anului, capitalizarea agregata a pietei cripto-valutare a crescut cu peste 2500%, pana la 500 miliarde dolari. Doua dintre cele mai mari, din punct de vedere de capitalizare, monede precum Bitcoin si Ethereum au adus investitorilor un profit de 1700% si, respectiv, 6900%, si daca, pe pietele traditionale practic este imposibil sa intalniti rate de profit asemanatoare, atinci pietei criptovalutare i-au fos de ajuns ceva mai putin de 12 luni pentru a obtine astfel de rezultate.