Am descoperit recent produsele de la Melkior. Au reușit să mă atragă prin varietatea de noutăți. Sunt mereu în ton cu anotimpul și culorile potrivite. Produsele oferite sunt de calitate și până acum nu am fost dezamăgită. Azi vreau să vă povestesc despre rujurile lichide mate de la Melkior!

Îmi place să folosesc produse pentru buze. Nu ies din casă fără să mă fi rujat. E o obsesie pe care o am. În funcție de zi, anotimp, stare, aleg o culoare. Culoarea propusă de Melkior se potrivește cu această toamnă frumoasă!
Am descoperit recent produsele de la Melkior. Au reușit să mă atragă prin varietatea de noutăți. Sunt mereu în ton cu anotimpul și culorile potrivite. Produsele oferite sunt de calitate și până acum nu am fost dezamăgită. Azi vreau să vă povestesc despre rujurile lichide mate de la Melkior! Îmi place să folosesc produse pentru buze. Nu ies din casă fără să mă fi rujat. E o obsesie pe care o am. În funcție de zi, anotimp, stare, aleg o culoare. Culoarea propusă de Melkior se potrivește cu această toamnă frumoasă!