Când ne uităm la filme sau la desene animate, remarcăm vestimentația și podoaba capilară. Rapunzel sau Cinderella ne fascinează cu părul lor superb. Un păr gros, strălucitor, rezistent într-o coafură arată perfect. Coafurile magice implice un păr sănătos. Îți voi da câteva sfaturi pentru a avea un păr de poveste.

Poluarea, stresul, alimentația nesănătoasă ne deteriorează părul. Din păcate, nu vorbim despre păr deteriorat. Vorbim despre cât de deteriorat este. Uneori nu îi oferim suficientă atenție. În timp, acest lucru se va vedea. Un păr frumos, sănătos necesită îngrijire și atenție.
Când ne uităm la filme sau la desene animate, remarcăm vestimentația și podoaba capilară. Rapunzel sau Cinderella ne fascinează cu părul lor superb. Un păr gros, strălucitor, rezistent într-o coafură arată perfect. Coafurile magice implice un păr sănătos. Îți voi da câteva sfaturi pentru a avea un păr de poveste. Poluarea, stresul, alimentația nesănătoasă ne deteriorează părul. Din păcate, nu vorbim despre păr deteriorat. Vorbim despre cât de deteriorat este. Uneori nu îi oferim suficientă atenție. În timp, acest lucru se va vedea. Un păr frumos, sănătos necesită îngrijire și atenție.