Pentru ca vrem sa fim alaturi de oamenii frumosi, talentati, constiinciosi si perseverenti, astazi vom sustine un tanar din Bucuresti, cu vise mari, care isi doreste o specializare in tainele chimiei. Cristian-Alexandru este student la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Biologie, avand ca specializare Biochimia si a participat la diferite evenimente pe aceasta tema, unul dintre acestea fiind Competitia Odysseus din Liberec, Czech Republic - https://www.odysseus-contest.eu/.

Pentru ca este pasionat de chimie si isi doreste sa ii ajute pe toti cei care impartasesc acest domeniu, Cristian a dezvoltat un Ghid de Chimie Organica cu o structura unică de tip întrebare - răspuns ( 300 de întrebari și rezolvări complete ce vizează întreaga programă de bacalaureat propusă de MENCS, dar și informații adiționale) - un auxiliar perfect in munca oricarui elev de liceu pentru a-si asigura rezultate de succes la examenul de bacalaureat și nu numai.

Pentru detalii si comenzi, ne puteti lasa un mesaj privat sau puteti trimite un mail la revista.nutriviv@gmail.com .

Haideti sa il sustinem impreuna pe Cristian si sa dam o sansa tuturor celor care vor sa reuseasca prin forte proprii, munca si constiinciozitate!
Pentru ca vrem sa fim alaturi de oamenii frumosi, talentati, constiinciosi si perseverenti, astazi vom sustine un tanar din Bucuresti, cu vise mari, care isi doreste o specializare in tainele chimiei. Cristian-Alexandru este student la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Biologie, avand ca specializare Biochimia si a participat la diferite evenimente pe aceasta tema, unul dintre acestea fiind Competitia Odysseus din Liberec, Czech Republic - https://www.odysseus-contest.eu/. Pentru ca este pasionat de chimie si isi doreste sa ii ajute pe toti cei care impartasesc acest domeniu, Cristian a dezvoltat un Ghid de Chimie Organica cu o structura unică de tip întrebare - răspuns ( 300 de întrebari și rezolvări complete ce vizează întreaga programă de bacalaureat propusă de MENCS, dar și informații adiționale) - un auxiliar perfect in munca oricarui elev de liceu pentru a-si asigura rezultate de succes la examenul de bacalaureat și nu numai. Pentru detalii si comenzi, ne puteti lasa un mesaj privat sau puteti trimite un mail la revista.nutriviv@gmail.com . Haideti sa il sustinem impreuna pe Cristian si sa dam o sansa tuturor celor care vor sa reuseasca prin forte proprii, munca si constiinciozitate!
WWW.ODYSSEUS-CONTEST.EU
Home
This is the home page! Welcome to Odysseus II