"O femeie poate înflori cu adevărat numai atunci când îşi va conştientiza propria feminitate şi propria frumuseţe. Atunci ea va emana în jur o delicateţe şi o splendoare care o vor face irezistibilă.




Un bărbat îşi va atinge potenţialul maxim în momentul în care îşi va conştientiza propria masculinitate. Asta înseamnă să fie demn şi să meargă cu paşi siguri spre scopul pe care singur ar trebui să şi-l descopere.




Uneori, lucrurile stau invers. Femeile, din dorinţa de competiţie, intră într-o concurenţă surdă cu bărbaţii. Ele muncesc câte zece ore pe zi şi încearcă să câştige cât mai mulţi bani pentru a le demonstra că nu sunt cu nimic mai prejos.




Toate acestea le slăbesc energia vitală, iar farmecul lor începe să pălească. Vor încerca să-şi ascundă ridurile cu farduri şi se vor pregăti din nou de luptă, dar nu asta este calea lor. Puterea lor stă în sensibilitate. Asta este şi motivul pentru care ele sunt mai longevive decât bărbaţii. Pentru că sunt în contact cu spiritul lor.




Uneori, bărbaţii nu mai ştiu să-şi... "

http://www.iubiresilumina.com/2016/12/nu-ti-strica-armonia.html
"O femeie poate înflori cu adevărat numai atunci când îşi va conştientiza propria feminitate şi propria frumuseţe. Atunci ea va emana în jur o delicateţe şi o splendoare care o vor face irezistibilă. Un bărbat îşi va atinge potenţialul maxim în momentul în care îşi va conştientiza propria masculinitate. Asta înseamnă să fie demn şi să meargă cu paşi siguri spre scopul pe care singur ar trebui să şi-l descopere. Uneori, lucrurile stau invers. Femeile, din dorinţa de competiţie, intră într-o concurenţă surdă cu bărbaţii. Ele muncesc câte zece ore pe zi şi încearcă să câştige cât mai mulţi bani pentru a le demonstra că nu sunt cu nimic mai prejos. Toate acestea le slăbesc energia vitală, iar farmecul lor începe să pălească. Vor încerca să-şi ascundă ridurile cu farduri şi se vor pregăti din nou de luptă, dar nu asta este calea lor. Puterea lor stă în sensibilitate. Asta este şi motivul pentru care ele sunt mai longevive decât bărbaţii. Pentru că sunt în contact cu spiritul lor. Uneori, bărbaţii nu mai ştiu să-şi... " http://www.iubiresilumina.com/2016/12/nu-ti-strica-armonia.html
WWW.IUBIRESILUMINA.COM
Nu-ţi strica armonia…
  O femeie poate înflori cu adevărat numai atunci când îşi va conştientiza propria feminitate şi propria frumuseţe. Atunci ea va emana ...