Ieftin, bun si rapid, sunt ingredientele unei retete perfecte. Chiar si cand este vorba de o  planificare de calatorie. Cum in ultima vreme ia amploare planificarea unei vacante sau escapade cu mult timp inainte, si ofertele sunt pe masura.
In functie de nevoile fiecaruia, exista companii ce ofera pachete de servicii. Trebuie doar sa aloci putin timp pentru a gasi ceea ce ti se potriveste. O astfel de companie este Ryanair, alegerea perfectă pentru un  city break low cost  . Pornind de la cuvintele „ zboruri cu copii ” esentiale pentru mine, am decis sa caut oferte pentru vacanta familie in Atena. Ascultand melodia cantata de Nana Mouskouri, am inceput prospectarea.

     Luna octombrie este destul de ofertanta in grila de preturi Ryanair.


     Vreau sa profit de acele  zboruri economice , pentru a putea oferii mici cadouri copiilor. Totodata, compania Ryanair imi da voie sa urc la bord cu scaunele auto ale copiilor, pentru o calatorie mai confortabila. Iar partea cu incalzitul biberoanelor, ma multumeste deplin.  :)

     Deasemenea, avem la jumatate de pret imbarcarea prioritara si bagajele de cala pentru copii.

Si noi, adultii, avem multiple facilități: politica celor 2 bagaje gratuite la bord, check-in pe mobil, programul Always Getting Better, promoții periodice, noul interior al aeronavelor, divertisment la bord etc.

     Daca ne decidem sa calatorim mai des cu Ryanair, primim si bonus  .

     Dar acest aspect al calatoritului mai des, trebuie discutat in familie. In acest moment, eu am libertatea de a alege tot ceea ce tine de acesta vacanta.
     Dupa ce mi-am rezervat biletele dus-intors catre Atena, am decis sa caut mai multe informatii despre compania Ryanair. Asa am aflat ca transporta peste 117 milioane de pasageri pe an. Zilnic, are peste 1800 de zboruri de pe cele 84 de baze si conectează 200 de destinații din 33 de țări. Ca flotă, are 330 de aeronave noi Boeing 737. Pe site-ul lor, am gasit urmatoarea fraza, care imi da siguranta viitorului zbor : ” Ryanair are, în prezent, o echipă de peste 10.000 de profesioniști înalt calificați în aviație, ce oferă punctualitatea nr. 1 din Europa și un record de siguranță de 31 de ani.”
     In Romania, Ryanair operează momentan de pe patru aeroporturi: București, Timișoara, Oradea și Craiova. Două dintre acestea sunt baze de operare ale companiei aeriene: Timișoara, cu o aeronavă alocată începând de la 1 septembrie 2016 , respectiv București, cu trei aeronave alocate începând de la 30 octombrie 2016.
     Afland aceste informatii, le adaug la ingredientele de mai devreme si obtin reteta ideala pentru city break low cost. Deci, folosind aluatul Ryanair, ce este ieftin, bun si rapid, pus la zbor, se obtine o serie de amintiri minunate.
Melodia este preluat de pe YouTube
Pozele si citatele folosite provin de pe site-ul companiei Ryanair
Ieftin, bun si rapid, sunt ingredientele unei retete perfecte. Chiar si cand este vorba de o  planificare de calatorie. Cum in ultima vreme ia amploare planificarea unei vacante sau escapade cu mult timp inainte, si ofertele sunt pe masura. In functie de nevoile fiecaruia, exista companii ce ofera pachete de servicii. Trebuie doar sa aloci putin timp pentru a gasi ceea ce ti se potriveste. O astfel de companie este Ryanair, alegerea perfectă pentru un  city break low cost  . Pornind de la cuvintele „ zboruri cu copii ” esentiale pentru mine, am decis sa caut oferte pentru vacanta familie in Atena. Ascultand melodia cantata de Nana Mouskouri, am inceput prospectarea.      Luna octombrie este destul de ofertanta in grila de preturi Ryanair.      Vreau sa profit de acele  zboruri economice , pentru a putea oferii mici cadouri copiilor. Totodata, compania Ryanair imi da voie sa urc la bord cu scaunele auto ale copiilor, pentru o calatorie mai confortabila. Iar partea cu incalzitul biberoanelor, ma multumeste deplin.  :)      Deasemenea, avem la jumatate de pret imbarcarea prioritara si bagajele de cala pentru copii. Si noi, adultii, avem multiple facilități: politica celor 2 bagaje gratuite la bord, check-in pe mobil, programul Always Getting Better, promoții periodice, noul interior al aeronavelor, divertisment la bord etc.      Daca ne decidem sa calatorim mai des cu Ryanair, primim si bonus  .      Dar acest aspect al calatoritului mai des, trebuie discutat in familie. In acest moment, eu am libertatea de a alege tot ceea ce tine de acesta vacanta.      Dupa ce mi-am rezervat biletele dus-intors catre Atena, am decis sa caut mai multe informatii despre compania Ryanair. Asa am aflat ca transporta peste 117 milioane de pasageri pe an. Zilnic, are peste 1800 de zboruri de pe cele 84 de baze si conectează 200 de destinații din 33 de țări. Ca flotă, are 330 de aeronave noi Boeing 737. Pe site-ul lor, am gasit urmatoarea fraza, care imi da siguranta viitorului zbor : ” Ryanair are, în prezent, o echipă de peste 10.000 de profesioniști înalt calificați în aviație, ce oferă punctualitatea nr. 1 din Europa și un record de siguranță de 31 de ani.”      In Romania, Ryanair operează momentan de pe patru aeroporturi: București, Timișoara, Oradea și Craiova. Două dintre acestea sunt baze de operare ale companiei aeriene: Timișoara, cu o aeronavă alocată începând de la 1 septembrie 2016 , respectiv București, cu trei aeronave alocate începând de la 30 octombrie 2016.      Afland aceste informatii, le adaug la ingredientele de mai devreme si obtin reteta ideala pentru city break low cost. Deci, folosind aluatul Ryanair, ce este ieftin, bun si rapid, pus la zbor, se obtine o serie de amintiri minunate. Melodia este preluat de pe YouTube Pozele si citatele folosite provin de pe site-ul companiei Ryanair