Prima Doamna a Turciei a decis ca este timpul sa isi marite fata din momentul in care a observat ca aceasta a descoperit Facebook, Instagram si WhatsApp. Pentru aceasta, organizeaza o serata cu toti ministrii si oamenii de vaza ai tarii. Desi anuntase evenimentul cu surle si trambite, nu s-a prezentat decat un barbat destul de innaintat in varsta  , ce avea si 3-4 sotii acasa  . Profund dezamagita, isi roaga sotul sa afle unde a disparut o treime din populatia tarii. Dupa nici 3 ore, vine si raportul solicitat: barbatii erau in drum spre Romania  , fermecati de frumusetea romancelor . Nu conteneau sa vorbeasca despre ochii lor frumosi, ce sunt o chemare catre Portile Raiului, iar obrazul acela desi este rumen, este fin si moale precum pernele din viata de apoi.  Manioasa pentru ca a ramas cu fata nemaritata  , Prima Doamna isi ruga sotul sa afle ce anume au facut aceste femei de au zapacit turcii. Dupa alte 3 ore, un alt raport a fost primit de catre Turcus Suleyman Burtosul ( Presedintele Turciei ). Acesta avea 2 pagini. Prima cu produsele cele mai folosite





de catre romance, iar a doua, cu prospectul suspect de lung al produselor, semnalizat a se citii la fiecare utilizare.  Turca Hurem Roscata (Prima Doamna a Turciei) apuca val vartej prospectul si incepu sa citeasca cu voce tare:
     Manioasa de i s-a electrizat parul in cap, Doamna Hurem Roscata era acum visinie de furie. Nu intelegea cum acele taranci care lucreaza pamantul pentru o paine si un pui fript, au reusit sa devina doctori in frumusete . Ceea ce nu stia dumneaei, era faptul ca romancele faceau un bun  raport calitate-pret  a  produselor romanesti de calitate .  Prospectul cremei  de fata ce il avea in mana, facea parte din   gama Gerovital H3 Derma+,  recomandata pentru pielea deshidratată și uscată, ce este o piele sensibilă, deficitară în lipide și apă. Cu alte cuvinte, numai buna pentru romancutele ce stau toata ziua cu sapa la prasit pe camp. Dar ce este apa micelara? Ceru secretarei personale sa ii aduca o tableta pentru a cauta pe internet produsul respectiv. Asa a aflat de pe pagina de  Facebook Farmec Romania , ca acea apa, „este formulată la un pH apropiat de cel natural al lacrimii, cu agenți de curățare blânzi care menajează bariera protectoare a pielii, curăță delicat, respectând echilibrul natural al pielii. Produs hipoalergenic. Fără parabeni, alcool, coloranți. Testat sub control dermatologic.”
    Profund dezamagita si bosumflata, Hurem Roscata, ajunsa acum de o nuanta pala, ceru imediat sa i se faca comanda la toata  gama Gerovital H3 Derma+.  Deasemenea, isi trase fata de parul semi- roscat din fata calculatorului si o puse sa faca un curs de cosmetica, doar-doar isi va gasi un sot mai usor. Totodata, se apuca sa voteze diferite produse, pentru a influenta pretul lor in viitoarele promotii. Nu de alta, dar drumul pana in Turcia era si el taxat.
Pozele folosite se pot gasi pe site-ul Farmec.
Poza papirus este realizata de mine.
Prima Doamna a Turciei a decis ca este timpul sa isi marite fata din momentul in care a observat ca aceasta a descoperit Facebook, Instagram si WhatsApp. Pentru aceasta, organizeaza o serata cu toti ministrii si oamenii de vaza ai tarii. Desi anuntase evenimentul cu surle si trambite, nu s-a prezentat decat un barbat destul de innaintat in varsta  , ce avea si 3-4 sotii acasa  . Profund dezamagita, isi roaga sotul sa afle unde a disparut o treime din populatia tarii. Dupa nici 3 ore, vine si raportul solicitat: barbatii erau in drum spre Romania  , fermecati de frumusetea romancelor . Nu conteneau sa vorbeasca despre ochii lor frumosi, ce sunt o chemare catre Portile Raiului, iar obrazul acela desi este rumen, este fin si moale precum pernele din viata de apoi.  Manioasa pentru ca a ramas cu fata nemaritata  , Prima Doamna isi ruga sotul sa afle ce anume au facut aceste femei de au zapacit turcii. Dupa alte 3 ore, un alt raport a fost primit de catre Turcus Suleyman Burtosul ( Presedintele Turciei ). Acesta avea 2 pagini. Prima cu produsele cele mai folosite de catre romance, iar a doua, cu prospectul suspect de lung al produselor, semnalizat a se citii la fiecare utilizare.  Turca Hurem Roscata (Prima Doamna a Turciei) apuca val vartej prospectul si incepu sa citeasca cu voce tare:      Manioasa de i s-a electrizat parul in cap, Doamna Hurem Roscata era acum visinie de furie. Nu intelegea cum acele taranci care lucreaza pamantul pentru o paine si un pui fript, au reusit sa devina doctori in frumusete . Ceea ce nu stia dumneaei, era faptul ca romancele faceau un bun  raport calitate-pret  a  produselor romanesti de calitate .  Prospectul cremei  de fata ce il avea in mana, facea parte din   gama Gerovital H3 Derma+,  recomandata pentru pielea deshidratată și uscată, ce este o piele sensibilă, deficitară în lipide și apă. Cu alte cuvinte, numai buna pentru romancutele ce stau toata ziua cu sapa la prasit pe camp. Dar ce este apa micelara? Ceru secretarei personale sa ii aduca o tableta pentru a cauta pe internet produsul respectiv. Asa a aflat de pe pagina de  Facebook Farmec Romania , ca acea apa, „este formulată la un pH apropiat de cel natural al lacrimii, cu agenți de curățare blânzi care menajează bariera protectoare a pielii, curăță delicat, respectând echilibrul natural al pielii. Produs hipoalergenic. Fără parabeni, alcool, coloranți. Testat sub control dermatologic.”     Profund dezamagita si bosumflata, Hurem Roscata, ajunsa acum de o nuanta pala, ceru imediat sa i se faca comanda la toata  gama Gerovital H3 Derma+.  Deasemenea, isi trase fata de parul semi- roscat din fata calculatorului si o puse sa faca un curs de cosmetica, doar-doar isi va gasi un sot mai usor. Totodata, se apuca sa voteze diferite produse, pentru a influenta pretul lor in viitoarele promotii. Nu de alta, dar drumul pana in Turcia era si el taxat. Pozele folosite se pot gasi pe site-ul Farmec. Poza papirus este realizata de mine.