O scurta calatorie prin Padurea Trivale, dupa Paste



Pastele mi-a adus o scurta perioada de relaxare si timp suplimentar pe care l-am petrecut alaturi de familia mea. Am avut parte de o vreme frumoasa care mi-a permis sa fac o scurta vizita parintilor mei la tara.

Am revazut locurile in care am crescut, m-am bucurat de explozia de culori datorata peisajului pitorescde care se bucura localitatea mea natala, iar spre seara am revenit in orasul Pitesti. De obicei este extrem de aglomerat si de galagios, insa ieri dupa-amiaza arata ca un oras pustiu, din care oamenii aproape au disparut, iar masinile s-au evaporat ca prin minune.

Arata destul de bine, iar aceasta liniste m-a facut sa ma gandesc ca un vizitator s-ar putea indragosti imediat de acest loc si ar dori sa se mute imediat aici.

Ziua urmatoare a fost o alta poveste. Am vrut sa profit cat am putut de ultima zi libera, dar si de timpul frumos de afara. Mi-am amintit ca au inflorit castanii, iar cel mai portivit loc din care ii pot admira este Padurea Trivale.


Aflați mai multe »
O scurta calatorie prin Padurea Trivale, dupa Paste Pastele mi-a adus o scurta perioada de relaxare si timp suplimentar pe care l-am petrecut alaturi de familia mea. Am avut parte de o vreme frumoasa care mi-a permis sa fac o scurta vizita parintilor mei la tara. Am revazut locurile in care am crescut, m-am bucurat de explozia de culori datorata peisajului pitorescde care se bucura localitatea mea natala, iar spre seara am revenit in orasul Pitesti. De obicei este extrem de aglomerat si de galagios, insa ieri dupa-amiaza arata ca un oras pustiu, din care oamenii aproape au disparut, iar masinile s-au evaporat ca prin minune. Arata destul de bine, iar aceasta liniste m-a facut sa ma gandesc ca un vizitator s-ar putea indragosti imediat de acest loc si ar dori sa se mute imediat aici. Ziua urmatoare a fost o alta poveste. Am vrut sa profit cat am putut de ultima zi libera, dar si de timpul frumos de afara. Mi-am amintit ca au inflorit castanii, iar cel mai portivit loc din care ii pot admira este Padurea Trivale. Aflați mai multe »
Calatoriile Mariei
Blog personal de calatorii